Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
1-2 éve viszont volt valami, hogy az ellenőr is valamilyen szinten hatósági személy, és igazoltathat, de ha szó nélkül kivenné a kezemből az irataimat, csak felhívnám a rendőrséget, hogy rákérdezzek ez eljárás, vagy rablás.
De egy-két eset miatt minden ellenőrrel bunkónak lenne sem jó ötlet, több szempontból sem. Mondjuk engem a NAV most viccölt meg azzal, hogy a visszajáró pénzem lejárt (totál én hibám, hittem egy emberüknek, hogy jó az ott). Szóval ha véletlen olyan helyzetbe kerülök, hogy legálisan minimalizálhatom az adómat, minden lelkiismeret furdalás nélkül megteszem, de velük nem kezdtem ordítozni, mert minek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest