- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Igen, csak ebben nem lehet majd lövöldözni, nem lesznek fegyverek. Egyébként szerintem ezért sem kap akkora felhajtást, mert amiben nem lehet lövöldözni, az már nem olyan trendi.
Más: Frissítettem a bejegyzést, hogy letölthető egy nagyon jó minőségű változat az új gameplay videóból. A YT-os 4 Mbit/s helyett a torrenten leszedhető változat 25 Mbit/s bitrátával bír.
-
kemotox
addikt
válasz
huskydog17 #2 üzenetére
Pedig nagyon szupi szupernek tűnik. Szép, stílusos, ötletes játékmenet (használhatnám akár az elcsépelt "innovatív" szót is). Nagyon hangulatosnak tűnik. Mint egy klasszikus nyomozós point 'n' click kalandjáték mai modern FPS köntösben.
-
huskydog17
addikt
Igen, sajnos manapság az ilyen gyöngyszemek messze nem kapnak akkora marketing hadjáratot, mint a legtöbb AAA cím, mert itt nincs kiadó, ami több millió dollárt csak reklámokra költ, hanem minden pénzt a fejlesztésbe öltek és ez itt bizony meglátszik. Rengeteg AAA címet a földbe döngöl.
-
kemotox
addikt
Basszus! Na ez már valami. Nem is hallottam még erről a játékról pedig iszonyatosan jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.