Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #78 üzenetére
Azért elnézést az offért!
Még egy kis off: aStar 7180-as alaplapját egy barátom műszerésztanonc fia megjavította! Ahhoz képest, hogy egy szervíz sem merte bevállalni, nem semmi és még mondják, hogy a mai fiatalok semmihez nem értenek! -
-
Joeker67
aktív tag
Sajnos el kell mennem pihenni! Holnap nagyon korán kell mennem dolgozni.
Köszönöm az eddigi segítséget! Jó éjszakát! -
Joeker67
aktív tag
Ide feltettem az egész könyvtárat!
Azért nyugtass meg, hogy a másik telefonról a romot majd át tudom tenni erre, ha másképpen nem is lehet rendbehozni.
[ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
Lementettem a recoweryből és bár tar-formátumra állítottam, egy könyvtárat csinált, ami így néz ki:
Nincs sajnos ez történt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Várjak még, vagy szerinted, ha rendelek egy ugyanolyan készüléket, arról a romot át lehet tenni erre, vagy a partíció elveszett és ezzel már nem lehet mit kezdeni? -
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #39 üzenetére
Köszi!
-
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #36 üzenetére
-
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #32 üzenetére
Már van!
-
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #30 üzenetére
Sajnos még semmi nincs hozzá
Írtam a pandawilleseknek, hogy egy gyári mentést tegyenek fel valahová, bár ha Ők is annyira foglalkoznak velem, mint a Te ismerőseid a másik telónál, akkor várhatok
De már egyre több video van a neten a telefonról, remélem hamarosan lesznek romok is, ha tényleg nem sikerül szerezni mentést.Talán Cappa-nak lesz valami ötlete (reménykedem benne)
[ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
Sajnos semmi
Ugyanúgy a mediatek feliratnál megáll[ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #27 üzenetére
THX megpróbálom, hátha
-
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #25 üzenetére
Sajnos nem
A gapps melyik verziója a minimal, amelyik a 4.2.2-höz való? -
Joeker67
aktív tag
válasz hungobungo #23 üzenetére
star W550
Nem írt ki semmit, csak lefagyott, kb 7 perc után kivettem az aksit és a cwm-et ujraindítottam, az bejött.
Már végignyomkodtam, mindent megcsinált, a gapps is végigment és kiirja, hogy ok, csak éppen nem áll fel.
Lehet, hogy a gyári romot kellene megszereznem valahonnan, mert szerintem valami megsérülhetett.[ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
Közben próbálkoztam. A telefonon a Carliv cwm bejön, most már végigment a wipe és a gapps.zipp is feltelepül, de a telefon továbbra sem áll fel. A Mediatek feliratnál megáll
[ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
Kis segítséget kérnék!
Megcsináltam a leírás alapján a cwm rendben is lenne... DE! sajnos fel szerettem volna tenni egy gapps.zip-et és előtte a vipe menüből akartam csinálni egy teljes wipe-t, ami nem ment végig és most a cwm bejön, de nem áll fel a telefon
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest