Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.ricsi88
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég én is egy GT 2 Pro tulajdonosa lettem 🙂 Nagyon tetszik az óra, mind az anyaghasználat és mind tudásban is teljesen megfelelő.
Viszont használok egy YAZIO nevű kalória számláló appot egy Huawei P30 Pro telefonon de valamiért nem tudom összekapcsolni a Huawei Egészség alkalmazásával?
Amikor a Yazion belül rá mentem az automatikus követésre, akkor ezt a hibaüzenetet dobja fel.
"Hiányzó engedélyek"
Tud esetleg valaki segíteni hogy tudom a kettőt össze csatlakoztatni?🙂Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest