- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Kicsit off topik, elnézést, de az óra saját topikja kihalt.
Vettem egy Honor watch GS PRO-t, a kínai verziót.
Nagyon tetszik a kialakítása, robosztussága, üzemideje, amivel bajom van, az az üzenetkezelés.
Mindent is engedélyeztem mindenhol, értesítések engedélyezve, akkukímélő kikapcsolva, alkalmazás lakatolva (komplett MIUI "kanossza" megcsinálva), de az óra csak rezeg, nem jeleníti meg az üzenetket. Az órán ott vannak az értesítések, csak nem jeleníti meg.
Mit és hol kellene még állítani, hogy lássam is az üzeneteket beérkezéskor?Óra:
Honor watch GS PRO-9AB, modell: KAN-B39, verzió: 10.3.2.108, frissítést nem talál
Telefon:
Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Miui by xiaomi.eu 14.0.3.0 SJZMIXM rom, Android 12.
Alkalmazás:
Huawei Health 14.0.8.310 -
sziasztok! Lehet erre az órára képnézegető applikációt tenni +képeket?
-
artid
aktív tag
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Van vmi jó Service?
Akksi csere kellene. De lehet komolyabb a baj.
Valószínűleg beázott ismerősöm órája.
Ezért pár óra alatt teljesen lemerül. -
quest88
újonc
válasz
killertibi #4922 üzenetére
Nem váltottatok telefont?
Nekem Samsunggal párosítva kb két hét, iphon-nal 2-3 nap. Fura, de ez van. -
quest88
újonc
válasz
csipuka #4929 üzenetére
hi, kb. ugyanezt tapasztalom én is pár hónapja. Nem reagál vagy "félig" a kijelző nyomogatásokra, scrollozásra. Újraindítás nem segített.
Képernyővédő nincs. Törölgettem, semmi.
Néha megjavul kis időre.
Neked változott valami? Ötlet a javításra? Vagy ennyi, tervezett avulás? kösz -
snakebait
senior tag
Mitől lehet az, hogy az utóbbi időben minden értesítés, sms, viber, meszenger, stb, bármi duplán jön át az órára? Máskor ezt nem csinálta. Nem volt sem frissítés, sem semmi hasonló. Az óra újraindítása is megvolt. 🤔
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Watch 2 gt pro-n a magasságmérő és a légnyomásmérő nullát mutat pár napja ez mitől lehet?
Szép napot! -
bz69
csendes tag
Sziasztok! Próbálnék vízi evezős sportok közül olyat találni ami méri a távolságot, de sem a kenu, sárkányhajó, sup, stb nem jelzi a távot. Van valakinek ötlete?
-
macy
addikt
válasz
Capricornhun #4931 üzenetére
A webshop ahol én vettem már rég megyszűnt, szóval most utána kell néznem hogy lehet visszaragasztani, mert amúgy meg hibátlan az óra, nincs rajta egy karcolás se.
-
macy
addikt
Na, 3 évet bírt az óra. Néztem hogy mi a franc kopog mikor megrázom a kezem. Az óra belseje kopogott, levált a kijelző, elengedte a ragasztás.
-
csipuka
senior tag
Ugy egy honapja kezdte az ora, hogy suhintasra a scrollozas elindul, majd visszapattan. Ha sikerul is a menuben lentebb menni, akkor a kivalasztast, rabokest nem fogadja el. Olyan mintha a touch screen hibazna. Leszedtem a kepernyovedot, de nem segitett. Kezdi megadni magat az ora?
-
gringoka
aktív tag
válasz
dajkapeter #4927 üzenetére
Köszi
-
poczy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy járt-e úgy valalaki, hogy beázott az óra?
Pár hónapja nem volt vízben a kicsike. Tusoláskor is le szoktam venni. Tegnap strandon voltunk. A másfél méteres hideg vízben, alig pár perc alatt "meghalt".
Teljesen fekete a számlap. Semmire sem reagál. A töltést sem veszi - érzékeli.
Lehet csak én képzeltem be, de a "halál" után, mintha melegebb lett volna a hátlap.
Azt hiszem qkás lesz, pedig nagyon vigyáztam rá a két év alatt, mióta megvan. Soha nem esett le, egy karcolás sincs rajta. 😔🥺 -
mQWeXgsf
aktív tag
Hi!
Tudtok olyan watchface-t, amiben van play/pause gomb a mediavezérléshez? Külsõ telepíthetõs is jó, köszi.
-
gringoka
aktív tag
válasz
dajkapeter #4923 üzenetére
Arra gondolok én is!
Cserélik azt valahol? -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Van egy kb 3 éves watch gt2 pro-m,
Pár napja csinálja , hogy egy nap alatt teljesen le merül.
Eddig kb 10 napot bírt egy töltéssel.
Gyári visszaállítás meg történt de nem hozott javulást.
Van valakinek ötlete , hogy mi lehet a gond?
Szép napot! -
poero
aktív tag
Meghalt szegény órám. Egy normális 2 hetes üzemmód után feltöltöttem 5-6% töltöttségről (igaz nem 100%-ra hanem csak 70-80% közé), aztán 2 nap múlva reggel szíjat cseréltem rajta (ekkor még ment) és amikor 15 perc múlva indultam volna el otthonról nem reagált semmire. Bármit próbáltam semmi. Volt töltőn félnapot, próbáltam bekapcsolni, újraindítani de semmi. Ha töltőre rakom akkot bejön a Huawei felirat olyan 10-15 másodpercre, majd újra fekete képernyő. Volt valakinek ilyen az órával? Vagy az akksim halt volna meg benne amit itt-ott olvastam? De az a fura, hogy minden bekapcsolt funkció mellett is előzőleg hozta lazán a 2 hetet ahogy addig is.
-
g0dl
addikt
Más is tapasztalta, hogy a pulzusszám mérés teljesen hülyeségeket mutat, és ez egy újraindítás után valamennyire javul?
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Jack Oneill #4917 üzenetére
Ki kinek kémkedik akkor?
-
Jack Oneill
veterán
Az durva, hogy a samsung áruházában frissebb az egeszseg app, mint a huawei sajat oldalarol letoltott apk hatterfrissiteseben.
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
misimagaki #4915 üzenetére
A banki app csak értesítést küld, hogy üzenet érkezett. Amíg nem lépek be ujjlenyomattal addig nem tudom mi van az üzenetben. Security feature de nem lehet kikapcsolni "biztonsági okokból". Azóta beletörődtem a dologba.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
szabolcs5757 #4865 üzenetére
Szia!
Nincs banki aplikációd?
Nekem az küldi, mert a GPay-en keresztül tolja a bank - CIB.
A GPay-t meg látom a telefonon. -
gyuri2008
veterán
Tudja már az óra a folyamatos véroxigén mérést?
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy okosoram es a kijelzojet sikerult megkarcoknom. A kerdes szerintetek ki lehet polirozni vagy barmi vagy serulne es nem erzekelne tobbe? -
szabosasito
aktív tag
Szép napot kívánok mindenkinek. A Health áruházban magyar óralapok találhatóak? Előre is köszönöm. NDAN részéről egy magyar számlapot találtam. De bárhogyan írom a keresőbe másikat nem találok.
Előre is köszönöm a segítséget. -
artid
aktív tag
válasz
szabolcs5757 #4905 üzenetére
Én annó P30-ról váltottam S21-re.
Play-ből lehúztam az appot, majd Samsung App Store-ból frissítettem.
Minden megy rendesen, tudok akár számlapot is venni -
szabolcs5757
csendes tag
Köszi szépen nektek a választ! Reméltem, hogy nem kell eladnom az órát a váltás miatt
-
Jack Oneill
veterán
válasz
En huawei Mate 20rol valtottam Galaxy A54-re. Huawei weboldalarol letoltottem a legfrisebb Healt apk fajlt. Ez mar onmagaban mukodik, semmi mas nem kell hozza es sajat maga frissul. Nalam minden oke, az ora tovabb is birja. Telefonalas mukodik orarol, szinkron megy, viszont nalam az ertesitesek az uzenet es hivas kivetelevel kikapcsolva, szoval csak azokat hasznalom.
-
FingR86
őstag
válasz
S22u-val jön minden értesítés szépen
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem cserélni a telefonomat. Egy Huawei P30-at váltana Samsung S23+. Van valakinek tapasztalata, hogyan működik együtt a Samsung az órával? Azt tudom, hogy a kameravezérlés ugrik. Az értesítési funkció lenne a legfontosabb. -
atosan
veterán
Üdv,
Csatlakozom. Ma szereztem be egy ilyen órát. Váltottam iPhone-ra. Watch 4 Classic nem kompatibilis, így óra váltás is lett. -
csocso1974
csendes tag
Szia. Nem lehet sehogy.. 😏
-
csocso1974
csendes tag
Sziasztok. Hogyan lehet letölteni a Fizetős óraszám lapot a Huawei egézség app-bôl? Google nem támogatja . Így hiába nyomok rá az összegre nem történik semmi.🤔
-
andrás47
senior tag
Üdv! GT2-nél lehet külön csengőhangot vagy jelzést órára tenni ,illetve beállitani valahogy? Ha igen hol kell ezt az órán beállitani? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest