Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz dualcore #3104 üzenetére
Szia!
Nekem anno egy jobb csuklón hordott honor band 4 okozott napi rendszerességgel 1-2x nagyon éles fájdalmat a kézfejemben. Akkor még nem gyanakodtam rá, de miután átmenetileg hanyagoltam a hordását elmúlt teljesen a fájdalom. Probaként 1-2 hónap múlva ismét felvettem és 1 héten belül ismét jelentkezett a fájdalom. Most kb 1 hónapja van GT2-m, amit a bal csuklómon hordok és 1-2x már előfordult ugyanolyan jellegű fájdalom a bal kézfejemen, ahol korábban sosem volt. Interneten rekeresve külföldi fórumokon találtam pár hasonló esetleírást, úgyhogy lehet összefüggés.
A honor band 4-et hordtam alváshoz is, a GT2-t nem. -
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani valahogyan, hogy az óra jelezze a Google Pay vásárlásokat mint értesítést? A Google Walletet hiába adom hozzá az értesítés küldő alkalmazásokhoz, nem működik a dolog, ugyanis magát az értesítést a Google szolgáltatói szolgáltatás küldi. Van erre megoldás? -
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem cserélni a telefonomat. Egy Huawei P30-at váltana Samsung S23+. Van valakinek tapasztalata, hogyan működik együtt a Samsung az órával? Azt tudom, hogy a kameravezérlés ugrik. Az értesítési funkció lenne a legfontosabb. -
szabolcs5757
csendes tag
Köszi szépen nektek a választ! Reméltem, hogy nem kell eladnom az órát a váltás miatt
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz misimagaki #4915 üzenetére
A banki app csak értesítést küld, hogy üzenet érkezett. Amíg nem lépek be ujjlenyomattal addig nem tudom mi van az üzenetben. Security feature de nem lehet kikapcsolni "biztonsági okokból". Azóta beletörődtem a dologba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest