Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee91
csendes tag
Én ebből a bankkártyás kérdésből sosem csináltam problémát. Ami adatot akarnak azt úgyis kinyerik, nem gondolnám, hogy bármilyen hátránya van bankkártyát megadni, feltéve hogy a megfelelő helyen és megfelelő feltételek mellett teszed.
Nekem is be van mentve minimum 10-20 helyre a kártyám (ebay, ali, paypal...), de soha nem volt még belőle problémám és hacsak valami nagyon durva dolog nem történik szerintem nem is lesz.
Tesómat már 2x törték meg, egyszer paypalon (-6 ezer ft), egyszer google playen (- 30 ezer forint), de mindkettő saját hibájából. Gyenge jelszó, ismeretlen smsek követése és adatok megadása, "betörésre" figyelmeztető emailekkel nem foglalkozás.
Mivel én eléggé otthon vagyok ebben a témában én segítettem neki és erre elég szigorú policyk vannak, mindkét alkalommal egy nagyon gyors felülvizsgálat után 2-3 napon belül gond nélkül visszakapta a pénzét, nem engedélyezett tranzakcióra hivatkozva. Semmit nem kellett küldenünk csak nagyjából leírni mi történt, a többit megnézték ők és intézkedtek.
Azért nem kívánom senkinek hogy arról kapjon sms-t, hogy eltűnt 100 ezer a kártyáról de szerintem az ilyen "támadások" 99%-a kivédhető. Egyszer láttam valakit egy postban aki arról panaszkodni, hogy az egyik külföldi áruházról mindenki törölje magát mert veszélyes, 6-700 ezret rántottak le a kártyájáról, de kérdezném, miért kell egy folyószámlán ennyi pénzt tartani vásárlási limit nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest