Hirdetés
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Jéghorgászat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccy
csendes tag
Sziasztok.
Elméletileg megkapja a Harmony OS 4-et.
Csak hogy pontosan mikor.... 2024 Q2-re emlékszem. -
ferrari0819
tag
Sziasztok! Nekem a classic verzió van a "lekerekített kijelzős sajnos". Már túl vagyok egy Telekomos és egy Media Marktos kijelzővédő fólián mindkettő szó szerint lecsúszott róla pár nap alatt az éjszaka folyamán. Kinek mi vált be ami hosszú távon bírja? Üveget nem találok rá sajnos. Kínait is rendeltem ami le van kerekítve de sajnos van sorja a szélén és hamar elengedi az is. Köszi a segítséget!
-
LeMarci
tag
válasz ferrari0819 #655 üzenetére
Nekem még a .163 végű a legújabb..
-
ferrari0819
tag
Ma kaptam vissza az órát a szrvízbe (TMX) volt, a jobb felső korona gomb megadta magát. Elég korrektek voltak mert cserélték az egész keretet, kijelzőt meg az akksit is. Úgy kaptam vissza hogy le volt törölve minden róla és ahogy újra jöttek a frissítések úgy bedobta az újat de előtte hetente kerestem nem volt.
-
ferrari0819
tag
válasz ferrari0819 #657 üzenetére
-
LeMarci
tag
válasz ferrari0819 #658 üzenetére
Lehet az is benne van, hogy neked nem a Pro verzió van, de azért az furcsállnám ha a premiumabb verziót jobban elhanyagolnák
-
LeMarci
tag
válasz ferrari0819 #660 üzenetére
Telefonon szoktam keresni, de semmi, most újrandítottam, de továbbra is semmi
-
saca23
aktív tag
Nekem sem jön rá frissítés ,tavaly augusztusi a biztonsági rajta. Nekem is a pro verzió van , szeretem meg tényleg prémium anyagok stb. Viszont jó hányatott sorsa van ennek szériának azt is látom. Használom amíg tönkre nem megy , de a terméktámogatás főleg ebben a kategóriában szerintem savanyú.
-
kory24
őstag
válasz ferrari0819 #657 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanez volt tavaly nyáron.
Nem lehet, hogy Te is másabb verziót kaptál vissza?
Nekem az eredeti valami B00 végű volt, amit visszakaptam az már F26Egyébként ez a .172 frissítés nekem is megérkezett már pár napja
-
kory24
őstag
válasz ferrari0819 #665 üzenetére
Enyém: GLL-AL01
Úgy tudom az L elejű az EU verzió az AL a kínai belpiacos.
(GLL-L40E lenne EU-s)
-
joccy
csendes tag
Sziasztok.
Német oldalon láttam, hogy 3.0.0.163 as verzió óta már 2 frissítést is kaptak a németek. (mi nem).
-
saca23
aktív tag
Nálam sem frissül , konkrétan a gt3 széria már 4.0-án van , papíron ez az óra magasabb kategória. Fura egy terméktámogatás az fix 😅.
-
koxmatyi
tag
Sziasztok,
Hogyan tudom az órán bekapcsolni a Volte-t?
Ma váltottam Telekom Multisimre, az órán van vétel, de hívást nem tudok kezdeni róla (Bluetooth nélkül).
-
koxmatyi
tag
Újabb frissítés jött
Bár ez sem a harmony 4 es
[ Szerkesztve ]
-
joccy
csendes tag
Én rákérdeztem a Magyar Huawei -nél, írtam nekik 1 mailt. Elkértek mindent is az óráról. S/N, IMEI, milyen szolgátatónál vettem... továbbították a technikai háttérosztályhoz a kérdésem. A legvégén azt a választ kaptam 3.0.0.163 az utolsó hivatalos verzió az órára.
Inkább hagytam a firtatást, mert itt is csak a lekoptatás megy, mint kb mindenhol Magyaroszágon. Azt megérteném, ha a szolgáltatói verziók később kapnák meg, de az enyém Médiás vásárlás. -
joccy
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek sikerült NFC Fizetésre bírni az óráját?
Ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszi -
koxmatyi
tag
Tudtok ajánlani egy appot az órára, amit telefon nélkül (természetesen úgy, hogy van telefon szolgáltatás az órán) tudok üzenetküldésre használni, akár internetes, akár SMS?
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
Nekem GLL-AL01 a 3 Pro-m, egy hónapja vettem, szintén .163-ig felfrissült, de se az órán, se a telós appon nem jelöl frissítést. Szomorú vagyok ,mert kb 1 hónapja van meg az óra, még majd egy év garival, azt hittem, egy pro modell ennél támogatottabb Ezek szerint meg van 3 új frissítés is, amiből egyiket sem látja, pedig kismillió "update idéző szeánszt" végrehajtottam, de semmi. Nem baj a családom a hátam mögött "partizánkodva" egy hete meglepett egy Watch 4 Pro-val, úgyhogy ez majdnem bontatlanul megy eladásra
Jelenlegi kütyüim: Samsung Galaxy S24 Ultra, Huawei Watch 4 Pro
-
joccy
csendes tag
Igen sajnos "Androidos" gyártó szinten (általában kínai érában), divatos a rengetek régiósított frissítés... Illetve a rövid softwares támogatás. Telefonban meguntam ezt és ezért váltottam iOS-re, órában volt apple watch, de nem jött be a designe miatt. Szerintem a Watch 3 Pro a legszebb "okos" óra. Nekem pl a Watch 4 Pro már nem tetszik . Apk-kat telepítgettem fel rá, de tényleg zavaró ez a béta állapota a rendszerüknek.....
Kíváncsiságból most egy Honor Watch GS Pro-t szereztem be, ez még light os es, iOS-el stabilabbnak érzem, mint a Harmony OS-t. Már azon gondolkodtam, hogy ha lesz normális (Titámium házat és zafír üveges) Amazfit óra, akkor arra lecserélni, mert ott pl: az szinronizálás és a zenevezérlés megy iOS-el is... -
silver-pda
aktív tag
Frissítés:
Én is írtam ügyfélszolgálatnak, bekérték S/N-t, megírtam azt is. Most várom a választ. Kiváncsi leszek, sablon válasz jön-e.
Pár európai országban kitolták a 3.0.0.177-t. Nálunk úgy látszik nem.
Harmony OS 4: Kínában erre az órára már megkapták. Mi nem biztos, hogy megkapjuk a 4-t.Viszont érdekes módon most jönnek levél értesítések (levél is) is az órára. Eddig az nem jött, csak sms, messenger. Most meg a levelek is. Igaz, uaz többször is.
Lehet az új Health app csinálja, mert most frissítettem. -
joccy
csendes tag
válasz silver-pda #684 üzenetére
Én már futottam kb 1 hónapja köröket a Huawei-el.
Bekértek mindent is, még azt is melyik szolgáltatónál vagyok, pedig írtam, MediaMarktos vásárlás volt. Aztán továbbították, technikai osztályra, onnan meg jött a válasz, hogy a legfrisebb OS-van rajta ami elérhető...
Ezért elengedtem....Egy pillanatig eszembe jutott, hogy belinkelem válaszba a Német oldalt, de ........ -
joccy
csendes tag
válasz koxmatyi #686 üzenetére
Biztos azért, csak érdekes ez a "szervízeltesd le, hogy kapjál rá frissítést" felfogás. "
Nekem a mai napig a "legszebb" okos óra desing-ja a Watch 3 Pro-nak van, ezért is cserétem le az Apple Watch.omat erre. Viszont a support.... a Gt 3 Pro széria már Harmony OS 4-nél tart, aztán sorozatva a sima Watch alá van sorolva. -
-
-
joccy
csendes tag
válasz koxmatyi #689 üzenetére
Szia. Elvileg szinte bármilyen apk kiterjesztésűt, de ez nem garncia arra, hogy az futni is fog. én X-plore-t tettem fel a file kezelés és a wifi file megosztás miatt. Egy galéria appot, meg egy egyszerű zenelejátszót (ugye iOS-nél nem indul egy a gyári zene app, ez a Huawei hülyesége nem látom benne én sem logikát).
[ Szerkesztve ]
-
koxmatyi
tag
Jött újabb frissítés (bár semmit sem tapasztalok tőle)
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
Nálam se, GLL-AL01 .163 a "jelenleg legfrissebb verzió"
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
Én megelégeltem a dolgot, ma írtam az üzletnek, ahonnét rendeltem, és szépen képekkel illusztrálva leírtam, hogy ez már a 4. frissítés, amit nem érzékel, kíváncsi leszek, mi lesz rá a reakció
-
saca23
aktív tag
Nekem sem jön nagyon régóta semmilyen frissítés már sajnos. Nagyon furcsa azért hogy haveromnàl a gt3p -on meg kint van már 4.0 , sőt biztonságit is kapott nem rég . Nálunk itt valami nagyon elvan hanyagolva sajnos.
-
silver-pda
aktív tag
válasz silver-pda #684 üzenetére
Megkapta Huawei-től a szokásos választ. A .163 verzió a legfrissebb, ami jár nekünk. Pedig írtam azt is, hogy németeknél .177 is volt már.
Nekünk meg semmi. -
SsPL711
őstag
Én befejeztem ezekkel az órákkal a szórakozást.
Szét osztottam a családban ezeket a huawei, Honor watch-okat.
Garminra váltottam.
További sok sikert a tulajoknak.NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
koxmatyi
tag
Nekem a legújabb szoftver van rajta, mert mindig frissül, de semmi változás nincs a 163-as verzióhoz képest. Szóval ezért ne váltsatok órát, ha csak ennyi a bajotok vele, hogy nem kapta meg a legújabb szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...