Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom mi okozza, talán a 2 sim miatt is esetleg lehet némi többlet. Nemsokára úgyis dobom az egyik kártyát és les egy teljes reset, majd akkor is megsasolom.
(#4760) sniper112
Azt én nem tudom hány bites rendszer, Windows-ban otthon vagyok valamennyire, de a droidot nem vágom.
-
válasz
üzenetére
Te is hasznalsz ilyen telot? Szerinted a honor 8/p9-hez kepest milyen a rendszer sebessege, mukodese?
Attól függ hol veszed, mert van ahol az ellenőrzés miatt bontanak. Sok cég meg helyszíni megtekintéskor bont használat nélkül. Aztán ha mégsem kell kipostázzak másnak.
Koszonom! Ezt en meg is ertem, csak en nem szeretem ha mar ki van bontva, mert ugye onnantol fogva nem tudhatjuk mi tortent azzal a telefonnal. Le vannak ezek is ragasztva amugy? Lattad hogy jartam a honorral.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest