Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
üzenetére
Oké, rendben van, ez így igaz, csak arra akartam utalni, hogy ilyen felhasználói körülmények mellett sem észrevehető se lassulás, se akadás. És ez az EMUI érdeme. A páromnál ugyanilyen használat mellett már rég megfőtt a Doogee, a Cubot, a Lenovo, sőt a 2 GB RAM-os HTC is. Mióta Huaweit használ, egyszer sem volt ilyen problémája, régebben P7 tulajként sem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Csak éppen telefonálni nem lehet vele a fényképező se működik, a GPS meg a wifi se, igen ezekkel a hibákkal bevállalható.. De nem akarok bele menni egy vitába aki akarja használja.... Ha csak nézegetni akarja a telefonját, akkor ajánlani tudom mert azon kívül mást nem nagyon lehet vele semmit se csinálni..
-
armand254
csendes tag
válasz
üzenetére
Rendben köszi, akkor ügyelek rá!
Még az az egy kérdésem lenne hogy ami a telefon alján van hátul "matrica" azt le lehet-e szedni?
Láttam már hogy levolt szedve, de barátaim azt mondják hogy ragacsos lesz miután leszedem.
Engem azért zavar minimálisan mert például nem is teljesen egyenesen van felrakva -
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
OFF Kirinre???? MNK Himnusza
(#4655) Roxbury
Már most is kivette a dupla koppot helyette az ujjlenyomat olvasó van..
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Az megint más amit te csináltál... Te nem dualositottál. Ja és nyitva is volt a BL-ed vagy csak gyorsan hamamamama megnézted????
Persze, ha zárt bl rakom vissza akkor nekem is értelmez már mit írtam.
Amit te csináltál meg amit én az köszönő viszonyba sincs legközelebb légyszíves akkor ha tudod, hogy a kettő között mi a külömbség..... köszi

-
Diabo6
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem nem működik a gyorshívó. Kiteszem a főképernyőre az ikont, de "engedély megtagadva" amikor hívni szeretnék. Már mindent átnéztem de sehol nem találom, hogy mit kéne még engedélyezni. Van ötleted?
[ Módosította: bolondember ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez nem igaz mert én tudtam törölni a Twittert.
(#3953) Nokia12
Nem elég az UNROOT a stock Recoveryt is vissza kell tenni.... Ha meg fekszik akkor az a TWRP hibája lesz.
(#3961) barrasz
Persz, hogy nem titok
Ő lenne az Weather & Clock Widget-3.8.1.2
Ha érdekel akkor privátba át küldöm.
(#3963) espista
nem egészen de hasonló
-
batai15
félisten
válasz
üzenetére
Pont írni akartam,de sajnos igen. Néztem p9 android n videókat mert mondom hatha lehet belőle tudni majd hogy mire lehet számítani .
Sajnos annyit tudtam kideríteni mivel nem nagyon írnak vissza akik felraktak, hogy mivel ugyan úgy ott a lakat az appoknal valamint a telefon kezelő be ugyan az az opció benne van hogy kikapcsolás után mi futhasson sajnos azt kell mondjam nem lesz jobb. Csak tudnám hogy minek kell ezt a fost eroltetni , miért nem lehet a stock droidra bizni. Ezek a kínaiak meg vannak veszve ezekért mert a miui is hasonló meg a többi kínai felület is hasonlóan megy.
Eleinte ez nem zavart ,de sajnos azt kell mondjam hogy mostanra rohadt idegesítő . Szoval egyenlőre az van hogy ha bukoval is de nexusra nyergelek . -
-
ANDROID???
addikt
válasz
üzenetére
Nem is az a baj, ha minimálisan hullámos a kijelző, hanem hogy akkor szembesülsz vele, amikor az üvegfóliát feltetted, mert ugye megveszed felteszed magad és így emberi árban jutsz hozzá a GSM-hez képest.
Még nem is érdekelne, ha ebayos 2-300 forintos sz@rt vette, volna rá... -
ANDROID???
addikt
válasz
üzenetére
Ez így van, mármint, hogy 3GB változat a bemutató darab..
Mondta egy telefonos boltban az eladó, hogy a kiállított darab nem eladó, és tudta rögtön hogy a 3GB miatt kérdeztem tőle.
Azt mondta, hogy a Huaweinek ezt már jelezték, mert már volt miatta problémájuk:
a vásárló megnézte a kiállított darabot, megvette a dobozosat és másnap jött vissza, hogy jól átcseszték, mert hogy az csak 2GB változat (érdekes, hogy azt nem vette észre, hogy a kiállított darabban csak egy imei van).Mondta azt is az értékesítő, hogy a kiállított darabokkal még telefonálni sem lehet, mert hogy az csak arra van, hogy ki a pultra.. (bár ezt erősen vitatnám..)
Néztem a szabad ram a kiállított darabban, ha mindent futót törölsz 1,6GB, a 2GB-ban pedig 1GB alatt van.
Azért azt tudni kell, hogy a kiállított darab mellett a rövid leírásban ki van írva 2GB, és nem 3GB, így nem a bolt a hibás teljes mértékben.
Amennyiben van rá igény készítek képet Nillkin gray tokban a P9L készülékről.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
ITT van egy leírás gyors töltési lehetőségre, de több helyen is azt olvastam érdemes éjjel tölteni, mikor az ember pihen és nem foglalkozik vele. Reggelre készen áll és az üzemideje végérvényesen kompenzálja a túl hosszúnak tűnő töltés érzetét, mert igenis az üzemidő nagyon is jól teljesít.
Gyári leírásokban úgy szerepel, hogy 20 óra az üzemidő. Nem várhatunk el többet, mikor többet foglalkozunk a telefonnal, mint önmagunkkal, kutyánkkal, családunkkal. 
Apropó, a gyors töltési alternatívák több mint valószínű nem tesznek jót hosszútávon az akkumulátornak. Gondolkozzunk el!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

alig tudtam visszahozni....
Be tudod allitani, hogy meddig mutassa a dolgokat tetlenseg eseten.

A build.prop-ban kell átírni a multi ril részt. (Pontosan nem emlékszem a sorra..

![[link] [link]](https://t1.someimage.com/K5t50UZ.jpg)
![[link] [link]](https://t1.someimage.com/5AzCy4Q.jpg)

.