Hirdetés
-
LOGOUT
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #3756 üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is. Akku nem vészes, szerintem amúgy alig használták ezt a telefont, a kijelző repedésen kívül karcmentes. Tegnap délután töltöttem fel, jött rá két nagyobb frissítés, meg telepítettem ezt-azt, nyomkodtam, stb, egész éjjel is bekapcsolva volt és most reggel 88%-on áll az akku.
Amúgy lehet, hogy nem is kell a kijelző csere, amire kellene, így sem élhetetlen.
-
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #3704 üzenetére
Na kicsit jobban utánanéztem (érdekelt már régen), és tévedtem. A VNS-L31 csak a 3 giga rammal szerelt alapváltozat, nem 2017-es. Bocsi.
Az tévesztett meg, hogy Legendd írta a 2016-os P9 Lite tesztben, hogy a 3 giga rammal szerelt verzió nincs hazánkban, holott nekem van egy ilyenem, és a magyar nyelvet is támogatja. -
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #95 üzenetére
Mikor javították, a kamerát, tudsz képeket mutatni az új kameraszoftverrel?
Szerintem ezek a képek minősége nem túl jó, ahol nincs effekt ott mosott, bár eléggé tömörítve vannak így nehéz megítélni. Az effektekkel feldobja, de inkább a beállítások nagyon jók, ötletesek.Egyébként szerintem jó telókat gyárt a Huawei-Honor páros, általában jól össz vannak válogatva a jhrdverekm hogy a hétköznapokban nagyon jól használható telefont adjanak a felhasználó kezébe, nagyon jó a szoftveres támogatottság is, nem kell mókolni stabil, megbízható telefonok, ezért szeretik ezeket a telókat.
Ami nem tetszik a szoftveres navigációs bar megoldás, ami a képernyőből vesz le, amellett hogy az alsó felső kávák is elég nagyok. Tényleg a P9 lite 2016 talán szebb volt, ez A 2017-es változat a Honor 8-ra hajaz, de a Honor 8 is csak kékben szép egyedi, a többi színben nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Autós topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spotify
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 2-in-1 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest