Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
válasz
janeszgol #3756 üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is. Akku nem vészes, szerintem amúgy alig használták ezt a telefont, a kijelző repedésen kívül karcmentes. Tegnap délután töltöttem fel, jött rá két nagyobb frissítés, meg telepítettem ezt-azt, nyomkodtam, stb, egész éjjel is bekapcsolva volt és most reggel 88%-on áll az akku.
Amúgy lehet, hogy nem is kell a kijelző csere, amire kellene, így sem élhetetlen.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen telefon, repedt kijelzővel. Érdemes ezt a telefont rendberakni, tehát kijelzőt cserélni? A cserét magam is meg tudom oldani.
Csak kérdés, hogy érdemes e annyit rászánni? Kb 10e Ft a kijelző.
Amire kellene a telefon: Huawei P30 mellé másodlagos telefonnak, illetve gyereknek youtubera, egyszerűbb játékokra.
Ami miatt bizonytalan vagyok, az a tárhely (16 Gb) mérete.
De úgy általában a hardvere mennyire használható manapság? Kicsit nyomkodtam, egész fürgének tűnik, de nem tudom, hosszabb távon milyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest