- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Andrew1982 #5127 üzenetére
130-as T-s romod van és van benne smart lock? Honnan éred el? Az egész net azt keresi. Vagy a biztonság menüben, vagy a képernyőzár... menüben kéne lennie, de nincs. Ha be van állítva a feloldásra valami minta vagy kód, akkor kéne megjelennie. Én már kétszer meg tudtam csinálni, hogy a miband szoftveréből nyomtam. hogy miband használata a képernyő feloldására, akkor az értesítések között megjelent a smart lock, oda kattintva bement a konfigurálásba, megadtam a mintát, felvettem a megbízható eszközök közé, de hiába, akkor sem oldja fel a képernyőt. De nem tudom reprodukálni, gyári visszaállítás után egyszer feldobja aztán annyi. Te milyen smart lockot használsz ha nálad működik? Hely alapút vagy megbízható eszközt? Hol van nálad a smart lock menü?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged