- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
faterzotya #10399 üzenetére
Azzal küldöd szervizbe, akkor ugorhat. Az már más kérdés, hogy foglalkoznak -e vele. Az biztos, hogy a fent lévő single SIM verzió nem Telekomos, hanem általános.
-
faterzotya
újonc
Sziasztok! Kérdés ha a Huawei oldaláról letöltött Android 6.0 európai frissítést felrakom akkor ugrik a Telekomos gari vagy nem?
-
doriath
tag
válasz
gianone #10395 üzenetére
Na de ha függetlent vettem akkor is?
A Huawei mo-i ügyfélszolgálata azt mondta, hogy azért nem tudom rátenni a B200-ra, mert nem Eu-ba szánták, na de ha magyar boltban vettem (edigital), akkor mégis hogy
A B170-el ugye a B550-re nem volt gond, a B200-ra sincs gond, mivel ez is hivatalos Huawei rom, ami B560, hogy most mi magyar mi nem, ebből a szempontból van jelentősége? A telefon ettől függetlenül magyar nyelvű, mivel ez is EU rom. -
gianone
őstag
-
mycsu29
tag
Sziasztok!
Valaki tudja mit jelent a "P" a Huawei-nél?
(Premium? vagy valami mást?) -
doriath
tag
Üdv, most hozott a futár két db P8 lite-ot,
A gold, B170, már rajta van a 6.0 B550
A fekete B200, erre meg nem akarja, visszaolvasgatva nem nagyon vágom, akkor most erre rá lehet tenni, vagy várni kell vagy máshonnan kell letölteni. Én a huawei-ről szedtem le a hivatalos 6.0-át.Most akkor tényleg mi a helyzet a B220-al, teljesen jó, hogy kapok két telefont és nem tudok egyforma firmwaret rátenni....
-
gianone
őstag
válasz
szaboi6512 #10387 üzenetére
Hát de azt már mondta, hogy neki nincs ott ilyen benne. És én jó szívvel el is hittem, mert tudtam, hogy van olyan ROM, mert volt már erről szó a topikban korábban. Ha figyeltél volna, te is elhiszed neki, ennyi. Ragozhatod még tovább, teljesen nyilvánvaló volt, csak neked nem esett le.
-
gianone
őstag
válasz
szaboi6512 #10385 üzenetére
Nem kell nekem privátot írogatni. Saját magadat ülteted a szopórollerre, nem én téged. Volt már arról szó, hogy nincs ilyen opció minden ROM-ban. Vagy olvasni kell, vagy visszakeresni.
-
gianone
őstag
válasz
szaboi6512 #10382 üzenetére
És ha neki nem ez a ROM van?
-
pelenka35
őstag
Allapot sávban nem jelenik meg a messenger üzenet és értesítést sem kapok .mi lehet a gond? (Facebook app nincs fent .)
-
Salex1
őstag
Ki lehet kapcsolni valahogy a "dupla - hangerő" gomb kamera bekapcsoló funkcióját?
A kameránál tudom azt állítani, hogy képet is csináljon, vagy csak bekapcsolja. De halálra idegesít, hogy le akarom venni a hangerőt és belép a kamerába. -
törölt tag
válasz
hallerlaller #10375 üzenetére
Szerintem nem
-
hallerlaller
addikt
válasz
szaboi6512 #10374 üzenetére
nincs sd kártya.
#Cfc_boy
ok, és ezzel rámegy a b550 a b200-ra?
-
szaboi6512
őstag
válasz
hallerlaller #10371 üzenetére
sd kártyáról vagy belső memóriából frissítenéd?
-
törölt tag
válasz
hallerlaller #10372 üzenetére
Kikapcsolod a Telefont a Hangerő+ Hangerő- Bekapcsológomb együttes nyomásával még el nem indul a frissítés.
A dload mappába lévő romot ezzwl is fel lehet tenni nem csak a helyi frissítéssel
Ráadásul azt a hatos droidból már ki is szedték -
hallerlaller
addikt
válasz
szaboi6512 #10369 üzenetére
fastboot módszer akkor jól sejtem szgep kell hozzá? mélyvíz egy szoftver update ne már, hagyom akkor, előbb utóbb csak jön ota erre is?
-
törölt tag
válasz
hallerlaller #10368 üzenetére
Nekem a b194 es volt rajta ez sem frissült a huawei oldaláról töltöttem le és a háromgombossal tettem rá
A b560-nál szerintem ugrik a gari -
szaboi6512
őstag
válasz
hallerlaller #10368 üzenetére
Rakd vissza a 170-es romot és utána már simán megy
[link] -
-
törölt tag
válasz
hallerlaller #10366 üzenetére
Milyen számú a mostani romod?
Közben frissítettélHol vetted?
P8 lite mélyvíz topikban keresd meg Bubus66-ot hátha tud rá megoldást
-
Zsocy155
őstag
válasz
hallerlaller #10364 üzenetére
Szia!
[link] -
hallerlaller
addikt
ahoy! érdemes frissíteni 6.0-ra meg emui 4.0? melyiket kell letölteni dual simesre, illetve mi a menete a frissítésnek?
-
Gstyler
senior tag
válasz
Black Phone #10360 üzenetére
Én kimondottan #####lom a samut, de azért egy S6 az kissé más kategória, mint ez.
Szerintem össze sem lehet hasonlítani.
A fotós tudását például fix, h nem. -
Black Phone
senior tag
válasz
bollizolee #10359 üzenetére
Kellett a pénz vmire és eladtam, utána lett ez...
-
bollizolee
tag
válasz
Black Phone #10358 üzenetére
Nem akarok tolakodó lenni és leszögezem hogy imádom a huaweit, de egy S6 edge_ről miért????
-
zsola32
őstag
sziasztok
telefonvásárlás előtt állok, egy Nokia 630-at cserélnék le.
két kiszemelt maradt versenyben:
Huawei P8 Lite
Asus Zenfone 2 LaserMennyire ajánlott vétel a P8 lite?
köszönöm a segítséget...
-
Melack
veterán
Az OGYoutube-ot hogy lehet rábírni, hogy fusson a háttérben? Elvileg mindenütt be van állítva minden, mégis leáll, ha kikapcsolom a kijelzőt.
-
Debilon
addikt
arra van valami megoldás, hogy a zárképernyőn kiírja az ébresztő idejét valahogyan?
Vodás B140 rom (nem jön OTA-n a 181 valamiért)plusz ha merülés közben ha eléri a 10 vagy 15%-ot az értesítő led-nek villognia kellene? mert nálam semmit nem jelez
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #10347 üzenetére
Te nem érted, ha valaki Google +-ban, Hangoutsban stb. ismerősnek jelöl, bekerül a kontaktok közé, mégpedig úgy, ahogy ő megadta a saját nevét. Ezt szinkronizálja teló. Éééérted? Te amiről beszélsz, az már szerkesztés. Mert te adod meg.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #10345 üzenetére
Mondom még egyszer. Ha ezek olyan névjegyek, amiket szinkronizál, nem ő hozta létre, és nem szerkeszti, akkor lehet rossz. És nem mindenki ér rá átírni kézzel. Te igen. Pont ezt magyarázom.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #10343 üzenetére
Azért ez nem egészen biztos, hogy így van. Gondolom, ezek szinkronizált guglis névjegyek, és ott alapból attól függ, a létrehozója miként adta meg. Nem sokan teszik rendbe kézzel névjegyzéküket.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem létezik valamilyen APP, ami felcseréli a vezeték- és keresztneveket a névjegyzékben? A régi telefonomról lettek importálva, ott normálisan jelentek meg. Itt meg a keresztnév van elől, ami gyakran zavaró tud lenni. Manuálisan átírva meg nagyon sok lenne.
-
pelenka35
őstag
Nálam eltűntek az értesítések pedig minden be van kapcsolva.
-
gianone
őstag
válasz
kárátékutyá #10332 üzenetére
6.0-án nem gyári Smart Lock van, hanem saját intelligens feloldás.
-
kárátékutyá
őstag
Srácok volt már fent kérdés, de nem jött rá válasz, de hátha azóta van esetleg erre utaló hsz-e valakinek. Páran jeleztük, hogy szopóka van a BT-ve (Lollipop van nálam fent). Mind a MiBand-el, mind az autós kihangosítóval egy idő után elveszíti a kapcsolatot. Erre ötlet, vélemény van e valakinek? Esetleg Mályvacukor segíthet? A 6.0-val meg az a bajom (egyebek mellett), hogy pld az LG-sek a 6.0-nál ugyanígy szívtak, csak a 6.0.1 segített javította ezt náluk.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
A facebook tolt a képembe javasolt bejegyzésként valami 360 security nevű dolgot, állítólag direkt huawei felhasználóknak, hogy mennyire felgyorsítja a telefont és növeli az akku időt. Ez valami kamu, vagy van benne igazság?
-
Melack
veterán
Azt hol tudom megnézni, hogy mi nem engedi lekapcsolni a BT egységet? Vmiért hiába kapcsolom ki, egyből vissza is áll bekapcsolt állapotba.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Trooper82 #10320 üzenetére
Az ötlet jó, de ameddig a kérdés van előrébb mint a kereső használata, addig hiába írok ki bármit mindig elő fog kerüni a fogyasztás téma. Ez ugyanúgy érvényes arra is, ha valaki megkérdezi a fogyasztást lehet-e csökkenteni, a választ is megkapja, mégsem tesz a válasz alapján semmit, vagy nem hajlandó kipróbálni sem amit leírnak bevált módszerként, a téma mindig vissza fog térni. Azt sem logikus minek kell azt naponta kitenni képként, hogy milyen lett a fogyasztás, vagy a kereső / összefoglaló nélkül megkérdezni, hogy a tel. mennyire ajánlott vált be stb.
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap tettem föl telóra a 6.0-át, azóta egy dolgot nem sikerült még finomítanom:
1. A gmail üzeneteknél nem tudom beállítani, h lezárt képernyő esetén középen ne legyen értesítés. Ezt hol tudom beállítani?Vhol biztos elkerülte a figyelmem ez a beállítás, tudnátok segíteni?
Thx!
-
Pinyo16689
senior tag
Azt írja az összefoglaló, hogy a telefon kijelzője nem Gorilla Glass. A Huawei saját oldala szerint Gorilla Glass 3. www.gethuawei.com/p8lite
-
ravebp
senior tag
válasz
ANDROID??? #10285 üzenetére
Hát hogy mit mondanak az egy dolog,de miután gyári rendszer,gyári oldalról,fel is telepúl,ehhez a telóhoz van,és sehol nem írják hogy nem lehet felrakni hálózatfüggő telefonra,ha megpróbálnák ezért elutasítani,valószínű nagy balhét csapnék.amúgy meg gari előtt vissza lehet rakni az eredetit.
-
Trooper82
senior tag
válasz
ANDROID??? #10319 üzenetére
Tényleg nagyon fárasztó már ez az "üzemidő Topic". Rendet vághatnál...
-
ANDROID???
addikt
Nagy a fennakadás ezen az üzemidő kérdésen.
Akinek az üzemidő nem megfelelő, és a beállítások és mellette az akku stb pazarló alkalmazásokról nem akar lemondani, javasolt a külső akku használata.
Linkeljek korábbi hozzászólásokat, hogy meg lehessen oldani a beállításokat az alapján?
-
emax101
csendes tag
válasz
supervisor #10314 üzenetére
én meg azt hittem jó képeket csinál . legalábbis nekem tetszettek a képek amiket lőttem vele. lehet igénytelen vagyok vagymi? előtte sony-m volt ,az tényleg szar képeket csinált.
-
gianone
őstag
válasz
torreador22 #10315 üzenetére
Mondjuk mielőtt kérdeztél, azelőtt is megtehetted volna. Ez egy szakmai topik akarna lenni.
-
torreador22
senior tag
válasz
ANDROID??? #10313 üzenetére
Már túl vagyok rajta de azért köszi!
-
supervisor
csendes tag
"A kamera viszont üde színfoltja a mobilnak, éles, részletgazdag és színhelyes képeket készít"
Nos, a feltöltött tesztfotókból sok minden leszűrhető, de az hogy részletgazdagok lennének, az biztosan NEM..
Én inkább azt mondanám, hogy a fotók színhűsége és részletgazdagsága még jó időben is csapnivaló!
Mivel Legendd már a Honor 4X kamerájánál is elfogult volt, azt gondolom, Ő ezt márkát a kelleténél jobban kedveli.
-
ANDROID???
addikt
válasz
torreador22 #10305 üzenetére
Beírtam a keresőbe, hogy üzemidő, és ezt találtam
Keresőbe: kijelzőidő, ezt adja ki.
Nem véletlenül szoktam leírni, hogy kereső.
patyiboy82:
Legközelebb linkeld a képeket, gondolva a mobilos felhasználókra is. -
torreador22
senior tag
Értem akkor kb 4,5 óra amit bír új akkuval !
-
zolnagy
őstag
válasz
torreador22 #10307 üzenetére
Most a kijelző 2 ó 40 p és a töltöttség 49%. Reggel 98% volt.
@alberttt, igen megtaláltam, de nem biztos, h használom, olyan sokat nem nézem a fácsét
-
-
zolnagy
őstag
válasz
torreador22 #10305 üzenetére
Nekem még elég új a teló, tehát sokat nyomkodom
Így azért naponta tölteni kell. De most éjszakára mobilnet és wifi kikapcsolva (de nem volt repülőben) 2%-ot merült. Azt vettem észre, ha magára hagyom, nem nyomkodom, akkor alig merül. -
torreador22
senior tag
Sziasztok! Üzemidőben mit ez a készülék normál használat mellett ? wifi - mobilnet használata mellett? köszi
-
Zsocy155
őstag
Üdv!
Tegnapelőtt visszakaptam a telefonomat a szervizből. A Vodafone-nál adtam le. 5 nap múlva jött az sms, hogy elkészült, átvehetem. Kijelző hiba volt. Cseréltek rajta az alaplapon kívül szinte mindent: LCD panel, plexi, akksi, hátsó burkolat, sim foglalatok, usb bemenet, hangszóró, mikrofon. Szoftvert frissítettek rajta, de csak újrahúzhatták, mert előtte is B181 volt rajta. Nylonban, fóliával a kijelzőn (nem maradós fóliával) küldték vissza. Én továbbra is meg vagyok elégedve a Telemax-al.
Egy picit reménykedtem, hogy felteszik "véletlenül" a B551-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest