- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Kipurcant a wifi a telefonomban. Teljes reset (hangerő gombbal indítva, menüből) után sem akar működni. Valaki tud segíteni mit tehetnék?
-
Salex1
őstag
válasz
ANDROID??? #18365 üzenetére
Na teszteltem, csináltam egy hard resetet és reggel 9-kor, kikapcsolva leraktam 66%-on. Most, 11,5 óra elteltével 53% pedig napközben hozzá sem nyúltam. Viszem a szervizbe.
-
Salex1
őstag
Kicsit parkoló pályára állítottam a p8-at, és arra lettem figyelmes, hogy kikapcsolt állapotban is lemerül 5-6 nap alatt. Miért lehet ez?
-
Salex1
őstag
Szeretném kikapcsolni a gyári lockscreen-t, de nem engedi a telefon. Van valami ötletetek?
Azt írja, hogy a " rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta"
(feloldó minta, kód nincs beállítva, T gyári, 6.0) -
Salex1
őstag
És ha valami hasonló-t használnék?
A kártya meg el lenne a tokban hátul.Másik kérdés, hogy Tmobilos Rommal lehet valahogy dual simezni?
-
Salex1
őstag
Lehetséges a dula simes telefont valahogy úgy használni, hogy benne maradhasson a memóriakártya is?
Pl, elvékonyítani a SIM-et és microSD-t, vagy hasonló? -
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani olyan P8-on működö app-ot, amivel lehet tiltani éjszakára a WIFI-t, Adat kommunikációt? Sony-n használtam ilyesmit, de az nem működött ezen (sajnos a neve nem ugrik be)
Esetleg időzíteni az ultra takarékos üzemmódot, hogy automatikusan kpacsoljon be esete és reggel ki? -
Salex1
őstag
Felraktam a Next Lock screen-t, és tetszik, csak néha a gyári beugrik egy pillanatra.
Viszont, ahogy leírtad nem tudom kikapcsolni (nincs pattern/jelszó beállítva) a fejlesztői lehetőségeknél, a képernyőzárat nem lehet kikapcsolni, mert nem aktív. Azt írja, hogy a " rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta" -
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani valami app-ot, lauchert vagy bármit, amivel a lezárt képernyőn meg lehet jeleníteni ezt-azt? (köv. naptári bejegyzést, időjárást és hasonkóakat)
-
Salex1
őstag
Az miért lehet, hogy az film lejátszásnál nincs hang? Azt írja kódek probléma. (gyári és BSplayerrel próbáltam)
-
Salex1
őstag
A magazinfeloldás képei csak nekem nem frissülnek? Még, ha rányomok a frissítésre, akkor sem tölt le semmit.
-
Salex1
őstag
válasz
Tamás88 #15606 üzenetére
Így van. A hátlap óvatosan lepattintható és az akku cserélhető benne. YT-on régabben videót is találtam...meg is van
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani 6.0 alatt (tkom) működő hívás rögzítő app-ot?
-
Salex1
őstag
Most vettem egy B210-es telót, 5.0.1-el és a frissítéseknél nem hozza a 6-ot. miért van ez?
-
Salex1
őstag
Azt, hogy a home gombbal bejön a keresés hol lehet kikapcsolni? Vagy lehet a nyomási időt növelni, mert rendszeresen véletlen bejön.
-
Salex1
őstag
Próbáltam turkáni a netet, de nem találtam semmit az OTG-re. Ti sem tudtok semmilyen megoldást, hogy lehessen rajta használni? Szükségem lenne rá, hogy a fényképezőgépemet vezérelni tudjam, és mivel szeretem a telefont csak ezért nem cserélném le.
-
Salex1
őstag
Van valami lehetőség, hogy a zárt képernyőn el tudjam tüntetni az értesítéseket, anélkül, hogy megnyitnám? (nem kikapcsolni, hanem leseperni)
illetve lehetséges valahogy ugyancsak a zárt képernyőre kirakni az aznapi naptár bejegyzést?
-
Salex1
őstag
Valahogy lehet használni a huaweii billentyűzetnél a szöveges bevitelt magyarul? (T 6.0)
-
Salex1
őstag
Az a fura, hogy nem fut semmi látszólag a háttérben, csak a messenger.
Az akku kezelés intelligensen van, a háttéradatok pedig korlátozva, ahol lehet.Egyedüli furcsaság, hogy a merülési adatoknál sokszor úgy jelzi, hogy a készülék ébren van, akkor is, amikor a kijelző nincs bekapcsolva. Pedig elvileg nincs olyan program ami ezt indokolná. Esetleg a WIFI+, de most ezt is kikapcsoltam, kíváncsi vagyok mi lesz.
-
Salex1
őstag
Jó ez a 6-os droid, de miért merül ennyire?
Be van állítva az automata ki és bekapcsolás, így este 97%-os töltöttséggel vettem le a töltőről a telefont, amikor már kikapcsolt...reggel fél 7-kor kapcsolt be és 7-kor vettem kézbe, amikor már csak 91%-on volt.
Most 2 óra elteltével, volt kb 5 perc beszélgetés és 81%-on áll. -
Salex1
őstag
5.01, gyári T romon hogy lehet "aktiválni" az otg-t?
Ma délután szükségem lenne rá, és google-n nem találok infót. -
Salex1
őstag
Jelezte a telefon, hogy van frissítés
a T romra...feltelepítettem
aztán kiderült, hogy csak 5-ös javítás
-
Salex1
őstag
Mitől lehet az, hogy mostanában nem talál a telefon GPS jelet? Ha kikapcsolom a GPS-t és vissza, akkor viszont egyből megtalálja.
-
Salex1
őstag
-
Salex1
őstag
válasz
ANDROID??? #10390 üzenetére
Sajnos nincs. Ahogy írtam csak két lehetőség van, és a kikapcsolás nincs benne.
-
Salex1
őstag
Ki lehet kapcsolni valahogy a "dupla - hangerő" gomb kamera bekapcsoló funkcióját?
A kameránál tudom azt állítani, hogy képet is csináljon, vagy csak bekapcsolja. De halálra idegesít, hogy le akarom venni a hangerőt és belép a kamerába. -
Salex1
őstag
Feloldó minta mellett el lehet érni valahogy, hogy jelenjenek meg az értesítések lockscreen-en?
-
Salex1
őstag
Van valami lehetőség, hogy a lezárt képernyőn az óra helyett más widgetet használjak?
A lényeg, hogy szeretném, hogy kiírja az adott napi naptárbejegyzést. (Feloldó mintát használok) -
Salex1
őstag
-Gyorsan szedi a lábát
(Sony SP-m volt előtte, azt már a falhoz akartam verni néha, de ez egy álom ahhoz képest)
-Üzemidő: többnyire egy nap.
Lightos használat mellett a rekordom 56 óra (éjszakára kikapcsolt mobilnet/wifi, kb fél óra játék, 15p böngészés és vagy 20p telefonálás volt benne).
-Eddig soha nem fagyott le, akadt ki. Mindig csinálta amit kell.
-IGEN. -
Salex1
őstag
válasz
ANDROID??? #9474 üzenetére
Tkommosként még nem érint a dolog, de mi az a 3 gombos módszer, amit mindig írtok?
-
Salex1
őstag
OTG-t támogat már a 6.0?
-
Salex1
őstag
válasz
gianone #8976 üzenetére
Téma kicsi alakítása: http://prohardver.hu/tema/android_os-t_hasznalok_szakmai_topicja/hsz_25582-25582.html
-
Salex1
őstag
A gmail levél értesítés a lehúzható értesítő ablakon néha fekete betűvel jelenik meg, ez miért van? Gyakorlatilag olvashatatlan. Át lehet állítani?
Gyári T-s ROM -
Salex1
őstag
A Topci leírásban olvastam ezt:
Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK a SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz.
Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy miért is???
Adott egy Stabilizált 5V-os töltő, adott áramerősséggel (jelen esetben 1A)...miért is ne használhatnék egy ugyanolyan töltőt más gyártótól?
A maximális töltő áramot az akku elektronikája határozza meg, és nem a töltő. Amennyiben pedig a töltő nem képes akkora áramot leadni, akkor kisebbel fog tölteni, ami egyszerűen lassabb feltöltési időt jelent, de nem árt (sőt egyesek szerint még jó is).
Ha így lenne, akkor nem szabadna bedugni a kábelt egyetlen számítógépbe sem. -
Salex1
őstag
Lehetséges valami app-al tiltani bizonyos időszakban a mobilnetet, wifit? Rót nélkül, ha lehet.
-
Salex1
őstag
Most kaptam meg a telefont a T-től, és sehol nem találom, hogy hol lehetne kikapcsolni a be és kikapcsolási hangot..
-
Salex1
őstag
Most szeretnék ilyen telefont venni, de tudnátok abban segíteni, hogy alkalmas-e kihangosítva a telefonálásra? Azaz pl., ha lerakom az asztalra, akkor hallanak rendesen?
Azt tudom, hogy a hangszórója viszonylag jó és hangos, de milyen a mikrofon érzékenysége!?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!