Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8090) Hoes válasza #72445440 (#8083) üzenetére


Hoes
aktív tag

Nem szeretnék nagyon vitába szállni, a véleményem már leírtam!
Épp azért warez ( ahogy te is írtad ) mert olyan dolog kerül fel a telefonra amit annak szellemi tulajdonosa nem tett lehetővé, kvázi tiltott! Lehetne védekezni azzal, ghogy de a GMS nyitott forráskódú, látni, hogy mégsem teljesen az, ezért szükséges GMS hacknél a rendszerszintű figyelmeztetések letiltása. Ez bizony akárhogy is nézzük, warez. Más különben a Google valamilyen kiskapu segítségével lehetővé tette volna a GMS telepítését hivatalosan.

Akinek kell a GMS az ne olyan telefont válasszon amin nincs GMS, van alternatíva más gyártónál, válassza azt és könnyebb lesz az élete!
Élő példa vagyok ( meg szerintem sokan mások ), hogy adott esetben a P40 Prót kiblehet használni GMS nélkül is, örülök, hogy nincs rajta. Ha fontos lett volna ( ahogy a fotózás is meg a csúcs hardver ) akkor választok egy Mi 10 vagy 11 Ultrát, egy Samsung S21-et vagy iPhone 12 Prót! Egyik sem volt drágább bejelentéskor mint a P40 Pro, talán az iPhone nagyon picivel. Ha meg nincs ennyi pénzünk telefonra ( amit megértek ) de fontos a GMS, lentebb adok az igényeken. Szerintem ez a logikus gondolkodás, nem az, hogy saját magam szivatom downgraddel és egyéb brick esélyes dolgokkal, meg másokat is beleviszek kockázatos dolgokkal csak azért mert van egy GMS hack leírás és mert másról sem szól a topik! Utána meg jön a "kérlek segítsetek" és társai!

Lásd az előttem hozzászóló kommentjét...

Mindezt tisztelettel írom! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.