Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7350) Sumptuous


Sumptuous
senior tag

Az én telefonom tegnap óta megtáltosodott.. Eddig fagyasztva volt a gsf és a play áruház is, az ismert ice box nevű app-al, de aurorát nem raktam fel, beértem az appgallery kínálatával.

Tegnap előtt gondoltam egyet, és kiolvasztottam a gsf-et és a play áruhazát is. De nem az adb-s megoldással, hanem az iceboxon belül így: [kép] Majd a megnyílt beállításokban az "engedélyez" gombra nyomva. Persze rögtön dobálta a play services a hibaüzeneteket, ezt ideiglenesen kikapcsoltam. Megnyitottam a play aruházat, és frissítettem az alkalmazásiam. Ezután beraktam a telefont repülőgépmódba, majd a gsf adatait töröltem (leállítás, majd -> tárhely-> adatok törlése) és újraindítottam a telefont.

A Device ID nevű appal néztem, hogy mikor kap a telefon GSF ID-t. Ahogy megjenet az alkalmazásban a hosszú random számsorozat, kikapcsoltam a repülőgépmódot. Megnyitottam a play áruházat, és töltöttem pár programot. A beállítások-> akkumulátor-> alkalmazásindítás->...-> rendszerfolyamatok mutatása után megkerestem a google play keretrendszert, és az automatikus vezérlésről átrakram manuálisra, és azon belül csak a "másodlagos indítást" engedélyeztem neki. Ezután visszakapcsoltam az értesítéseket a google play szolgáltatásokhoz.

Nálam ahogy látható a lentebb linkelt videóban, minden alkalmazás manuális kezelésre van téve, azon belül pedig csak a nagyon fontos alkalmazások kaptak automatikus indítás és háttérben futtátás jogokat. Tehát se a play áruház, se a google play szolgáltatások nem. [kép] A sima Google app igen, ugyanis a Lens anélkül nem működik.

Ez volt tegnap előtt, direkt vártam egy egész napot, mielőtt leírom. Ha gubanc van, nálam jöjjön ki.. Egyébként korábban már csináltam ilyet, írtam is ide ezzel kapcsolatban, akkor viszont mindenféle modosított alkalmazást kellett felraknom, hogy ideiglenesen működjön. Ez most a sima gms hack utáni állapot, ami nekem stabilabbnak tűnik. Persze lehet egy hét múlva ugyanúgy dobál majd hibát, de semmibe nem telik újra fagyasztani a gsf-et, és ezzel azonnal visszatérni a "régi kerékvágásba." Próbáltam lépésről lépésre minden apróságot leírni, ha esetleg valaki ki szeretné próbálni, tudja követni azt, ahogy én csináltam. :R

Jelenleg egyszerűen hibátlan az eszköz. Természetesen megy a simple pay is. És nem merül jobban.. [link] A videó másik fele: [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.