Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2615) DraXoN válasza rdt89 (#2613) üzenetére


DraXoN
addikt

Az a baj, nem csak a google saját alkalmazásai kérhetnek GMS-t, hanem sok más app is ami erre-vagy arra használja a google api környezetét.
pl. a cib bank alkalmazása is használja 2 dologhoz: 1. "bankfiók kereső", és 2. (ami zavaróbb) a push üzenetek küldéséhez. pedig AppGalleryból letölthető (de attól még panaszkodik a GMS hiányára). A másik a Netpincér.. hisztén fentvan AppGallery-ben, de indításkor GMS-t hiányol (a helymeghatározáshoz használná, hogy a több címed közül jobban belője melyiket válassza...)
Így azért eléggé "vegyes" az eredmény. De Simple mondjuk nincs fent AppGalleryben, ugynakkor telepíthető és be lehet lépni GMS nélkül (amíg nem a google accountot használnánk). DE GMS kell ahhoz, hogy az NFC fizetés működjön rajta (csak csavar, hogy nem lesz jó ha olyan GMS-ünk van amiben ki van cselezve az, hogy ne zaklasson push üzenetekkel, hogy "baj van a hitelessítéssel", mondjuk utóbbi igaz a CIB Push üzeneteire is).

Nagyon át kell gondolni, hogy megéri-e.. vagy szenvedni akar-e valaki ezzel... sose tudni hol jöhet majd elő "újabb hiba". Ettől függetlenül nem bántam meg a P40 Lite-ot.. a kamera videó képességeit leszámítva elégedett vagyok (a videós képességeket nagyon lekorlátozták, a hardver bírna többet ebben biztos vagyok, de hát valahogy terelni kell az usert a drágább készülékre).

Mondjuk ez a fajta "játék" emlékeztet a régi telefonjaimra még az android előtt amikor java játékokat kellett vadászni az Alcatel OT556-omra (és előtte Siemens C55-ömre), és vagy ment, vagy nem... néha ment, de mondjuk nem volt hang, vagy az irányítás volt "izé" ... :D

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.