Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:02

LOGOUT.hu

Huawei P40 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1680) #30610944 válasza hdanesz (#1679) üzenetére


#30610944
törölt tag

En meg a megjelenese elott nagyon ra voltam izgulva, hogy megveszem, de aztan meggondoltam magam.
1. Nagyon draga es sajna igen csak ugy nez ki, ahogy a MA is lecikkezte, hogy a Huawei-nek esze agaban sincs arat vagni. Ennyiert meg kenjek a hajukra. Miota megjelent figyelemmel kiserem es azon kivul, hogy minden loszart ra akarnak sozni az emberre, de arat az istenert sem vagnak. Igy akarnak behuzni a Huawei okoszisztemaba nyilvanvaloan.
2. Engem nem erdekel a Google, mar nelkule elek lassan egy eve, de nem bizom valahogy a Huawei okoszisztemaban, hogy ez be fog indulni. Anno WP-vel is beszopt@m. Elhittem azt a sok marketing maszlagot, hogy majd beindul, majd jo lesz ez...azt hol vannak most. Ne az igereket alapjan dontson az ember ha vesz valamit, hanem nezze meg, hogy az az adott cucc a jelenben mit tud.
3. Tamogatottsag. Mivel a HMS uj, ki tudja milyen lesz a tamogatottsag. Latom jonnek itt az update-ek, de meddig? Es mi van ha ujra zold utat kapnak USA-tol es mehet a Google? Akkor lehet ez zsakutca lesz majd? Huawei szerint nem, mert ezt nem adjak fel, olyan backup marad de erre is mi a garancia.
4. Kiegeszitok teren sem allunk jol. Az az igazsag az iPhone-okra letezik a legtobb kiegeszito es ez teny. Ha valakinek kell egy teszem azt utasallo tok akkor iPhone-ra fog talalni kismilliot mig erre vagy akar a Galaxy S20 szeriakra meg fele annyit sem fog talalni. Ugyanez igaz a kijelzovedokre es egyeb kiegeszitokre. Tehet egy iPhone-t tokeletesen meg lehet vedeni, mert ott elerhetoek a legjobbak vagy ha nem a vedelem a fontos, hanem a dizajn akkor is tobb lehetoseg van.
5. Es az utolso pontom pont a telefon erosegge, a kamera. En nagy elorelepest vartam a P30Pro-hoz kepest es amiket eddig lattam itt forumon, vagy kulonbozo tesztekben akar YouTube-on azok alapjan csalodtam. Ejszakai mod nem hogy javitana inkabb ront a minosegen. Az automata jobban teljesit. A kepek minosege ugy atlagban nem jobbak az elodnel. Egyetlen egy helyen jobb, az pedig a videozas. Na ott nagyot lepett az elodhoz kepest, de a konkurencianal meg mindig vannak jobbak es mivel ez a telefon kamerara lett kielezve en elvartam volna, hogy taroljon, hogy leessen az allam. Lehet ezeket javitani fogjak szoftveresen, de evek ota figyelem mire kepes egy szoftverfrissites es csodara nem, szoval nem valtozasra nem szamithatunk.
Ha a telefon mondjuk 550-600 euro lenne, akkor maskent velekednek de nem hiszem, hogy lesz ilyen.
Tavaly november-decemberben a P30Pro-t hivatalos forrasbol meg tudtam volna venni hardamannyiert amennyi volt az indulo ara ujonnan, szoval van ra esely talan ennek is beesik ugy az ara, bar inkabb rajtuk rohad minthogy olcsobban adjak felfogas uralkodik most naluk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.