- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bailey
senior tag
válasz
OberMotz #7848 üzenetére
Nekem a saját csengőhangjaim a drive-ban vannak régóta. Telefoncserénél, vagy FR után onnan töltöm le, majd a download mappából helyezem át a ringtones mappába, ugyanígy az üzenet hangokat is a notifocations mappába, és mindig működött minden eddig telefonommal az utóbbi években. P30 Pro-ra is igy tettem fel 10-es update utáni FR után, és gond nélkül működött.
-
törölt tag
válasz
OberMotz #7848 üzenetére
Én ezt nagyon egyszerűen megoldom. Zenelejátszóban (PlayerPro) megkeresem a számot amit akarok, hosszan rányomok és a lehetőségek közül kiválasztom hogy állítsa be a csengőhangnak. Mindegy a formátum és hogy hova van éppen rakva az adott szám. Gondolom más zenelejátszókban is van ilyen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest