Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Ixion77 #4857 üzenetére
Én meg olyan kedvemben vagyok, hogy felveszem a kesztyűt.
Érintésre lehet, hogy olyan, ezt aláírom, viszont a többi hátránya annak is megvan.
Mivel ilyen típusú tokot használok, ebből ki tudom venni egy kézzel is...ha pedig mindenképp két kéz kéne hozzá, akkor nem veszem elő, vagy szabaddá teszem a kezeim. Jóllehet, nem sűrűn fordul elő, hogy ki-be rakosgatom a telefont és nézegetem. Vezetés közben nem nyomkodom, munka közben dolgozni szoktam és nem telefonozni, minden más esetben a kezemben van vagy az asztalon rárakva a tokra (vagy természetesen a zsebemben).
A másik amitől a hideg ráz, az a szilikontok. Abszolút bazári érzetet kölcsönöz a telefonnak, az alá is bemegy a mocsok, ráadásul az fixen (értsd kézben tartva is) "nagyobbítja" a telefont (ami alap esetben sem kicsi), míg a belecsúsztatós verzió nem.
A betört kijelzőkről meg annyit, hogy az évtizedek során sok telefonom megtanult már repülni (félreértés ne essék, mindegyikre vigyázni szoktam, de történnek balesetek), de talán egy eset volt, amikor betört a kijelző (pontosabban a digitizer), pofával esett egy éles kőre. Utóbbi esetben a fólia sem segített volna...
Örülök, hogy megosztóak a vélemények, így legalább tudom, hogy nem vagyunk egyformák.
És most tegye fel a kezét, aki az aktuális körülményektől és időjárástól függetlenül hosszú percekig járatja a turbós autóját minden indulás előtt és megállás után, mert félti a turbót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest