Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ffodi

veterán

válasz Ixion77 #4857 üzenetére

Én meg olyan kedvemben vagyok, hogy felveszem a kesztyűt. :D

Érintésre lehet, hogy olyan, ezt aláírom, viszont a többi hátránya annak is megvan.

Mivel ilyen típusú tokot használok, ebből ki tudom venni egy kézzel is...ha pedig mindenképp két kéz kéne hozzá, akkor nem veszem elő, vagy szabaddá teszem a kezeim. Jóllehet, nem sűrűn fordul elő, hogy ki-be rakosgatom a telefont és nézegetem. Vezetés közben nem nyomkodom, munka közben dolgozni szoktam és nem telefonozni, minden más esetben a kezemben van vagy az asztalon rárakva a tokra (vagy természetesen a zsebemben).

A másik amitől a hideg ráz, az a szilikontok. Abszolút bazári érzetet kölcsönöz a telefonnak, az alá is bemegy a mocsok, ráadásul az fixen (értsd kézben tartva is) "nagyobbítja" a telefont (ami alap esetben sem kicsi), míg a belecsúsztatós verzió nem.

A betört kijelzőkről meg annyit, hogy az évtizedek során sok telefonom megtanult már repülni (félreértés ne essék, mindegyikre vigyázni szoktam, de történnek balesetek), de talán egy eset volt, amikor betört a kijelző (pontosabban a digitizer), pofával esett egy éles kőre. Utóbbi esetben a fólia sem segített volna...

Örülök, hogy megosztóak a vélemények, így legalább tudom, hogy nem vagyunk egyformák. :) És most tegye fel a kezét, aki az aktuális körülményektől és időjárástól függetlenül hosszú percekig járatja a turbós autóját minden indulás előtt és megállás után, mert félti a turbót. ;]

Új hozzászólás Aktív témák