Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
oxide83 #4368 üzenetére
Van egy i7 3770-m 32 giga rammal, 1060 6GB-os videokártyával, és egy Acer Swift 3-am 7. generációs i3-mal. Szerintem egyik sem kevés a 4K-hoz sem. Gyári videolejátszóval legalábbis nem szaggat egyik se.
Igaz, emlékeim szerint a gyári Apple kamerával felvett anyag VLC-n se szaggat, csak a 200 mbites profi appos felvételek. Problem solved szerintem.
Íme, ezt a három felvételt most csináltam. Mivel hobbifilmes vagyok, és nem home videós (hehe), nekem előfeltétel a manuális shutter, a kiváló nyers minőség, manuális ISO és fókusz, no meg a színhőmérséklet. A beltéri felvétel a gyári appal készült 4K-ban, ott minimális a frame drop, ha van egyáltalán. A gyári appal az iPhone gyári appjához mérhető minőséget ne várj, jó, ha 30-40 Mbit megvan a sávszél. A kültéri felvételek közül az egyik 4K, a másik 1080p 60 fps, sajnos a Drive elvileg lekonvertálta mindet Full HD-ra, de amelyik nem stabilizált, az a 4K-s. Mindkettő kültéri a Filmic Próval készült (ezzel dolgozom évek óta), mindkettő szaggat, mint a k. élet. Nem csoda, nincs Camera2 API támogatás a telefonban, és a Huawei mérnökei nem engedik a driverek közelébe a Filmic programozóit. Szerintem videóra felejtős a P30 Pro, én meg megyek vissza almára, bárhogy is utálom. Kár érte. Egy filmet azért még leforgatok ezzel egy alkotótáborban két hét múlva, utána megosztom veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest