Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
aktív tag
Hogy bizonyítsam nem vagyok syfonellenes , jelzem, hogy a voda online oldalán fent van a syfon14 pro csupáncsak ennyiért: 774 690 Ft
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
őstag
válasz hockeyapu #21152 üzenetére
Már egy ideje figyelem a topikot és utolsó tömb hsz-ek csak a váltásról szólnak meg arról, hogy sértegetik egymást a tagok meg vélemények, hogy melyik a megfelelő utód... Ezeknek a hsz-eknek nincs helye itt szerintem, hiszen itt magáról a P30 Pro-ról beszélgettünk, mert ez egy nagyon jó telefon mai napig is, minden igényt kielégít szerintem. Akinek meg több kell, mint HBO max meg ilyenek, akkor célirányosan kell keresni...
Bezzeg a régi szép idők amikor még Aryon a szebbnél szebb fotókat lőtte és azokról társalogtunk meg sok egyéb másról is, hogy kihozzuk a lehető legjobbat a funkcionalitásból.
Macika tényleg sokkal szorosabbra vehetnéd a moderálást, illetve az összefoglalóban Szemesi topiktárs által készített logout blog linkje is halott, ez a helyes.
Aki meg váltáson gondolkodik, annak én is ezt a topikot ajánlom, itt nagyon segítőkészek a fórumtársak és rengeteg hasznos infó is létezik ![ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Tulku
veterán
válasz Csabex #21154 üzenetére
Nagyon sok dologgal egyetértve, azért meg kell említenem, hogy mivel a telefonok nem örök darabok életünkben, így ha váltáson gondolkodik valaki és pont az itt jelen lévő tulajokat kérdezi meg, esetleg összehasonlítást is kapva, az szerintem egyáltalán nem ördögtől való...
Pláne úgy, hogy eddigi tapasztalataim alapján az innen más telefonra váltók is szívesen emlékeznek vissza a p30pro-ra, teljesen jogosan...
A telefonos harcok valóban nem ide valók, főleg ha az objektivitás teljes hiányát tükrözik... -
őstag
Igen, de láthatod, hogy egyetlen értelmes hsz sincs arról, hogy valaki váltott volna valamire és dícsérné, viszont ha felteszi a kérdést a mobilos topikban, hogy miről mire váltana, akkor sokkal relevánsabb válaszokat kapna és összehasonlítási alapot is pro / contra érvekkel.
Örülök, hogy egyetértesz velem ami a telefonos harcokat illeti"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
hockeyapu
aktív tag
Továbbra is szeretem és használom a P30 prot, mellette pedig már a P50 prot. Szükségem van két telóra és imádom mindkettőt !
A syfon ára meg sajnos húzza fel a többi telót.
Objektíven pedig a syfon szép és jó telefon, szép képeket lő és a videók is tök jók, szerethető telefon ! (ez komoly, nem trollkodom !)
Csak arra szeretném felhívni a Huaweiiről váltók figyelmét, hogy nem a készülékkel van bajom, hanem a rendszerrel, ami a telón megy.
Aki 10 éve androidozik és azt kimaxolta, annak lehet, hogy problémát fog okozni az Ios !
Az ajánlatom, hogy aki ilyenre akar váltani és még nem használt Ios-t az először próbálja ki a telefonhasználati szokásaival és csak utána döntsön !
Ez így korrekt?"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Lacee04
tag
Sziasztok! Lassan 2 éve használok egy p30 pro - t, (előtte sima p30-at használtam megjelenése óta) A telefon azóta is tökéletes, egy rossz szót nem tudok rá mondani. Gyors, jól kezelhető minden. Én még Emui 10/ Android 10 verziónál vagyok, nem is szeretném frissíteni, számomra ez a tökéletes, az újabb verziókban nem minden tetszik.
Kérdésem, hogy mivel most jár majd le januárban a 2 év gari, érdemes mondjuk előtte beadni akksi cserére? Hogy legalább még 2 évig hibátlan telefon legyen? (bár egyáltalán nem vészes az akksi se, nálam még a 2 napot bírja, bár nem is nyomkodom egész nap) Vagy meg lehet ezt egyáltalán csinálni, hogy áll most Mo-n a huawei szerviz? Vagy csak kockázat az egész?Van valakinek ezügyben tapasztalta?
Köszi szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
bontabela73
aktív tag
válasz Bferibörs #21149 üzenetére
Értem. Az AppGallery-ből csak a Huawei saját appjait szoktam frissíteni, illetve 1-2 olyat, amelyik korábban a Play Áruházban megvolt, de most már valami miatt csak az AppGallery-ben van meg. Egyébként az AppGallery-ben sok olyan app is elérhető, amely nem az AppGallery-ben van, hanem külső forrásból származik (a képernyőképből látom, hogy az hbo max is ilyen). Pl.: apkpure. Az apkpure, apkmirror stb. gyűjróoldalak, ahonnan elég sok (de nem mindegyik) Play Áruházban is elérhető app telepítője fent van. Ezekre az oldalakra elvileg átvizsgált, biztonságos apk fájlok vannak feltöltve. Azonban teljesen érthető álláspontnak tartom azt, hogy valaki ódzhodik attól, hogy ilyen forrásokból töltsön le appokat. Habár meg kell jegyezni, hogy azért a Play Áruházba is becsusszannak néha-néha olyan appok, amelyekről utóbb kiderül, hogy a fejlesztőik nem jóindulatból tették ki a Play Áruházba. Az utóbbi időben havonta legalább egyszer olvasok olyan cikket, amely arra figyelmeztet, hogy ha ez és ez az app fent van a készülékeden, azonnal távolítsd el, mert ellophatják a banki adatokat, névjegyeket vagy esetleg olyan magas szintű jogosultságot szereznek, hogy rossz emberek átvehetik az irányítást az eszköz felett.
Biztonsági szakemberek azt szokták hangsúlyozni, hogy külső forrásból inkább ne, vagy csak nagyon-nagyon körültekintően telepítsünk appokat.
Da pacem, Domine!
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a telefonhoz egy vezeték nélküli fülhallgatót, érdemes lenne beruházni FreeBuds 4i -re?
A gyári headsethez képest mennyivel jobb a minősége?
Nincs viszonyítási alapom, más ajánlott tipust is szivesen fogadok.
Köszönöm. -
pcnet
addikt
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 3 éve, 8/128 GB-os makulátlan állapotú P30 Prot? A neten 70-110e ft-ig látok mindent. Persze tudom, hogy a 110e ft irreális, ráadásul a 6 gigás modellért. Bocsi, hogy ide írok, tudom van erre topic, de az a tapasztalatom, hogy ott nagyon alul áraznak. Pl. Mate 20 Litera 25e-et írnak, GSM boltok meg simán kiteszik 50e-ért. Gondoltam aki váltott megírná, hogy mennyiért adta el az övét.
Köszönöm!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Attila9711
tag
Én a leharcolt P30 pro-mat, aminek a hátlapja karcos volt, illetve a sarkai (kijelző nem) töltő nélkül dobozában 65-ért adtam el, aznap vitték is. Fiókban állt tartaléknak. De lehet elment volna 70-ért is simán. Hardverapro.hu-n sztem 80 reális ár lehet, jófogást engedd el, Marketplace-n meg nézd meg, van-e a környékén egyáltalán kapható, és hogy milyen árban, 85-ért kirakhatod ott, ha jó a helyzet. Személyes véleményem volt
[ Szerkesztve ]
Attila
-
knox83
senior tag
válasz bontabela73 #21161 üzenetére
Szinte pontosan ugyanennyit mutat nekem is 2 év 4 hónap után.
Mióta jött az accubatteryre frissítés azóta minden töltés után mást mutat, korábban ilyen nem volt. Bár lehet most kezd jobban degradálódni az akku..
Szerintem ez reális lehet ennyi idő után, max 80%-on cseréltetek akkut. (feltéve ha nem jön olyan telefon ami miatt váltanék) -
őstag
Most adtam el én is egy tartalék 8/256-ot és 80.000-ért vitték egy héten belül. Esetemben karcmentes volt kivéve egyik sarkát amelyet horzsolás ért, tehát nem esett.
A tiéd ha makulátlan és eredeti doboz, papírok, eredti kábel meg füles is megvan, akkor olyan 70 - 80 körül el tudod adni szerintem. Lehet még 90-ért is elkelt volna enyém ha vártam volna többet."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Bennyboy
őstag
Én lehet bepróbálkozom majd egy használt szifon 13pro-val (annak ellenére, h irtózom a rendszertől és még mindig túlárazottnak tartom) ha már nem lesz használható a p30pro-m. Leginkább arra gondolok ha nem frissülnek majd fontos appok (bank stb.) Addigra sztem elfogadhatóbb lesz az ára használtan csak azt a rendszert tudjam majd megszokni. Maga a telefon design nagyon tetszik. Addig meg van jobb helye is a pénznek
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz hockeyapu #21175 üzenetére
Fontos a gugli támogatás hekkelés nélkül és úgy hallom biztonságos az ios rendszere adatvédelem szempontjából (már amennyire ez lehetséges) Talán Vitya nehezebben tud lekövetni
Honorom volt már több is és nagyon szerettem.
Aminek nagyon tudnék örülni az egy jack bemenet. Van egy fasza studió fülesem és ha nincs nagy meleg inkább azzal hallgatnék zenét.
Asszem az asus-ban van.
Igazából addig nem is érdemes nézelődnöm amíg el nem jön a csere mert addig úgy is változnak az árak. Az tuti, h használtat fogok venni mert nálam max 250 amit majd telefonra szánok.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Vicoo
senior tag
Nem találtam ilyet bejegyzést, így kérdezném:
Tapasztaltatok olyat, hogy az értesítések nem túnnek el? Pl kapok Messengeren üzenetet, gépen elolvasom, válaszolok rá. A telefonon órákkal később is ott van. De ez van minden alkalmazással. -
bontabela73
aktív tag
Szia!
Nálam is előfordul nagyon ritkán ez a jelenség az Outlook esetében. Viszont az is megtörténik, hogy a telefonon elolvasom a beérkező levelet az Outlook-ban, archiválom, aztán amikor a gépen megnyitom a Posta (Mail) porgramot, a levél még mindig ott van a beérkező levelek között.
Szerintem nem biztos, hogy ez a telefon "hibája". Másrészt, szerintem ez sokkal kisebb nyűg, mint az, hogy az értesítések egyáltalán nem jelennek meg.
Da pacem, Domine!
-
hockeyapu
aktív tag
válasz Bennyboy #21176 üzenetére
Sajna a prémiumkategóriából mindenhonnan száműzték a jacket ! Nekem is fáj !
Van valamilyen megoldás, amivel vezetékes füleseket csatlakoztatni lehet a jack nélküli telókhoz ?"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Macika66
őstag
válasz szemesi69 #21179 üzenetére
Öööö, hogy én? Hogy nem járulsz hozzá? Hogy használjam?
Mire használnám azon kívül, hogy 2 éve privátban Te ajánlottad fel, hogy használjam fel, be is linkeltem ide az összefoglalóba.
Meg is köszöntem, ha emlékszel.
A mai napig profi munkának tartom, csak én már nem láthatom.
Nem értem, hol a gond. -
Macika66
őstag
válasz hockeyapu #21181 üzenetére
Mint írták előttem, van Type-C -> 3,5 mm jack adapter, a váltás idején néhány készülékhez adtak is, Aliról ma is rendelhető fillérekért.
Csak hát körülményes a használata, no meg a legtöbb adapteren nincs töltési lehetőség, így vagy wireless lehet hallgatás közben tölteni, vagy sehogy....
A nagyobbik baj, hogy a Type-C kijáraton digitális jel jön ki, azt a 3,5-es füleshez vissza kell alakítani analóggá, így több szükségtelen konverzión megy át az audio anyag. Ez értelemszerűen (bár nem biztos, hogy nagyon hallhatóan) minőségvesztéssel jár.... -
Sztyepadzso
őstag
válasz hockeyapu #21181 üzenetére
SONY.
Az USB-C ->USB-C + JACK adapeterekkel(spliterekkel)az a baj, hogy a huaweinek nincs sajátja, amivel a saját töltését támogatná. Van 60W-os, PD-t támogató(nem próbáltam, csak a leírásában szerepel), de az 3A-s nem 5A, ahogy a Huawei-féle Supercharge, ezért nem is fog úgy tölteni, habár gyorsabban, mint egy sima 1A-s töltő. Meg melegenek, mint a disznó. -
hockeyapu
aktív tag
Köszi !
Akkor Usb-jack, de milyet vegyek, mert 900.-ft-tól, van 25.000,-ig ?
Elég jó füleshez kellene .
Érdemes egy sokezrest, vagy elég a legolcsóbb (vagyis van hangminőségbeli különbség?)?"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
válasz Sztyepadzso #21190 üzenetére
Köszi, de Alzánl is nagy a választék.
Arra lennék kíváncsi, megéri-e drágábbat venni ."Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
válasz Sztyepadzso #21192 üzenetére
Én sem ott, Én Újpesten !
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Más nem tapasztalta, hogy a legutóbbi biztonsági frissítés után újra be kellett tanítania az ujjlenyomatokat? Nekem nem ismerte fel...
Más: Napok óta nem mennek el a Viber üzeneteim. Sem Wifin, sem mobilneten, cache-t töröltem, újraindítottam többször, de nem javult meg. Lehet, hogy csak az újratelepítés segít? -
F-ECT$
titán
-
Zoz
őstag
válasz Tesztelo.hu #21195 üzenetére
Nálam semmi baj az ujjlenyomatokkal.
-
bontabela73
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #21195 üzenetére
Szia!
Nálam nincs gond az ujjlenyomat beolvasásával. Néha megcsinálom azt, hogy törlöm a felvett mintákat és újra rögzítem azokat.
A Viber esetében régebben előfordult, hogy üzenetküldésnél nagyon nehezen tudtam a címzetteket kiválasztani. Mintha lefagyott volna az app. Biztonsági mentést csináltam, eltávolítottam, majd újratelepítettem az appot. Az üzenetek rendben elmennek és jönnek az értesítések, ha én kapok üzenetet.
Régebben előfordult, hogy a Viber frissítései felváltva jöttek az AppGallery-ből és a Play Áruházból, de már jó ideje csak a Play Áruházból van frissítés.
Da pacem, Domine!
-
F-ECT$
titán
válasz bontabela73 #21199 üzenetére
Én még sosem rögzítettem újra, több mint 3 éve nincs gond az ujjlenyomatos feloldással.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest