- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Ott a pont. Hát nem is az hogy olcsójánoskodok, de anno a Nova 90k volt, az úgy akkor a lélektani határ volt. Asszonynak az A52 épp el lett csípve ennyiért, magamnak se vennék csúcskategóriásat. Mennyinél is kezdődik az manapság, 250k - fél misi? Persze megvan az előnye a felsőpolcos cuccoknak is, mert az átcímkézett Honor 20 is már 2 éve kiszolgál.... De azért ésszerűség is van a világon.
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Manapság érdemes ilyen telót venni? Nova 5t-m van, a vassal nincs is bajom -nagyon eltalálták ezt a SOC-t-, csak a kijelzővel. Pont amiatt örültem meg hogy a P30-ba oledet tettek. Akksi cserével azért ki lehet húzni ezeknek a használatát, nem? Gondolom a beégésre kell még figyelni, más?
Látom téma volt pár kommenttel feljebb: asszonynak én is A52s-t vettem, pár hülyeséget leszámítva meg van vele elégedve. Magamnak mondjuk nem vennék, minimális előrelépés lenne és hát egy P30 árának dupláját rá kéne költeni
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest