- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszkrisz
tag
Üdv! A telóm erőteljes gyorsulással találkozott az aszfalttal. Eleje hátulja káó. HiSuitera dugva nem volt hajlandó kommunikálni, de hétvégén azért ébresztett(pedig nem volt rá igény).
Így lekaptam róla az elejét/hátulját meg kihúztam az akkut.
Kérdés: szerintetek felkelthető a teló? Arra gondoltam szerzek egy működő kijelzőt és rádugom, vajon ez ennyire egyszerű vagy van benne trükk?
Néhány gb adat kellene róla azért lenne jó ha megnézhetném. Valaki ötletként bedobta a mate dockot, de nem igazán van a környéken és újonnan sem szeretnék egy ilyen kütyüre beruházni.
Esetleg valakinek valami más ötlet, tanács? Köszi! -
oroszkrisz
tag
Életemben nem "élőztem"... Semmi extrém energia igényes dolgot(már ha a Facebook hatalmas erőforrás igénye önmagában nem lenne elég)... A teljesítmény mód ha jól tudom játékra van, ahogy írtam is semmi játék (soha nem játszom), szóval a válasz nem. Kamera sem, hang, sőt videókat sem játszottam le... Egyébként valószínűleg csak a meleget nem bírja a teló mert ez eddig kétszer fordult elő, mindkét esetben elég meleg volt a kinti hőmérséklet, korábban 35 fokban ültem a napon.
De az adott szituációban még csak napon sem.
Megpróbáltam az erős fényben az olvashatóság növelése funkciót kikapcsolni, mert az extra fényerőt ad még de nem változott. A futtatott rendszer teszt minden rendben talált... A 41 fokos készülék hőmérsékletet is -
oroszkrisz
tag
-
oroszkrisz
tag
Beállítások >>Rendszer és frissítések - >>Visszaállítás ->Minden beállítás visszállítása
Egyébként azt vettem észre, hogy a telefon feloldásakor "szigorú"... Vagy amikor sürgős lenne pl egy utalást indítani. Szóval igen hektikus. A különálló ujjlenyomat olvasó mint p10, p20 97% pontosságal működik... ez messze nem tud ilyet és van hogy Arc felismerés sem akarja az igazságot... nem értem én ezt.
-
oroszkrisz
tag
A P20 Pro egy nagyon jó kis(ja nem épp hogy naaaagy) teló, az ujjlenyomat olvasó nagyon jó, kár hogy a P30-ból lehagyták, de végül a Bluetooth miatt tovább is adom.
Hátránya még a méret, kicsivel rosszabb üzemidő, súly és a nagylátószögű kamera hiánya. Minden másban számomra egyenértékű.Egyébként a kamera gyorsindítás probléma egy visszaállítás megoldotta a p30-on. Ráadásul van olyan visszaállítás, amikor az adatok maradnak.
-
oroszkrisz
tag
Most lakom be a p20prot, ha beválik akkor eladó sorba kerül. Egyelőre ez a vonal lehetséges, de utána csinálok vele egy visszaállítást kíváncsiságból, hogy pl a gyorsindítás valóban rossz-e (feltételezem csak valami bekavarta)...a nagy látószög hiányozni fog de nem annyira van hatással a mindennapi használatra mint a másik két problémás funkció.
-
oroszkrisz
tag
(Nem tudom miért véletlenül nem láttam a bejegyzésed, ezért így 1 héttel később válaszolok...
)
Szóval ...Az a működés tök rendben, pl egy média lejátszó is elég a háttérben, ami felülírja a hangerő gombokat(illetve visszaadja az eredeti funkcióit), de a bt hasonlóan lezárt képernyő esetén is működteti a hangerőt, és ilyenkor természetesen nem reagál/nem aktivizálja a kamerát (azaz annak gyors indítását).
Nálam viszont amikor semmi ilyesmi nem fut, akkor sem megy. Viszont (ahogy a kolléga is írta korábban),
ha megnyitom a kamerát, átállítom a gyorsindítót fényképezés funkcióról a kamera megnyitására vagy fordítva,akkor egy darabig működik aztán utána megint nem.Olyan mintha a háttér alkalmazás ami figyeli a gombnyomásokat 'beauldna', és csak egy rövid ideig futna,majd a Huawei csodálatos alkalmazás kezelője kilövi, ahogy minden mást is...
Nem lehetne ezt átdefiniálni másik gombra? Most volt nálam egy S10 tök jól tette a dolgát a power gombbal, de ismételve írom korábban p10-est használtam évekig és ott is rendben volt.
-
oroszkrisz
tag
Sajnos nem tudom feltölteni a videót, amit a jelenségről készítettem. Látom a többségnek működik. Nálam valami miatt nem.
Köszi a sok választ. Igazából valami megoldás kellene... -
-
oroszkrisz
tag
Üdv! A gyors kamera indító (dupla hangerő le) nem igazán akar működni. Van erre megoldás, esetleg az Android 9-en jól működik (most 10 van rajta) vagy ott is bajos vagy nincs köze az Android verzióhoz? Szeretném megoldani, mert ez nekem egy nagyon fontos funkció, és már többször majdnem földhöz csapkodtam, mert nem tudtam elindítani a kamerát "időben". Köszi
-
oroszkrisz
tag
Üdv! Segítséget kérek! P10-ről váltottam, P30-ra. Ez utóbbi készülékből hiányolom azt a hangbeállítást ahol a különböző simekhez különböző sms hangot lehet rendelni (lsd.kép - p10 sms app).
Csengőhangok esetében beállítható p30-on különböző simekhez különböző csengő. Valójában a korábbi gyári sms appot hiányolom ami a p10-en működött, de azt sajnos nem tudtam feltenni p30-ra. Van erre megoldás vagy a 10-es Android (esetleg a 11-es Emui) "újításásának" köszönhető a visszafejlődés?
Illetve megoldást szeretnék találni! Köszönöm ha tudsz segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged