- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
Sziasztok! Akksit hol érdemes venni a telefonhoz?
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
Enyém is közel 3 éves, nálam csak az alsó navigálógombok égtek be egy kicsit, de egyáltalán nem vészes, csak akkor veszem észre, ha valami nagyon egyszínű világos háttér van a kijelzőn.
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
Sziasztok!
Chrome nálatok is fagyogat? Leginkább akkor csinálja, ha átváltok egy másik appba és vissza akarok lépni. Ilyenkor csak a force stop segít.
-
Superhun
addikt
Gsmarena összehasonlítás alapján nekem egyértelműen a P30 kamerája jön ki jobbnak, annak ellenére is, hogy a P30 "csak" 10MP a Honor pedig 12MP.
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
Ja bocs, én indítottam a Gapps flame-et, fejezzük is itt be.
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
De ugye azt vágjátok hogy fel lehet utólag rakni a P40+ telókra a Google appokat?
-
Superhun
addikt
-
Superhun
addikt
Az összefoglalóban találtam a linket
-
Superhun
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen 6/128GB-os Aurora színű telefont egy GSM boltban, ami 2 év gyári garanciával hirdette a telefont. Megnéztem a warranty checket IMEI számra (https://imei24.com/imei_check/Huawei/), és ezt kaptam:
Ez normális? Érvényes ettől függetlenül a 2 év gyári garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- LEGO klub
- Hardcore café
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De fel kell frissítened az appot a legújabb verzióra.