Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Nem értem.
Havi 7600 lesz az előfizum (vannak itthoni szolgáltatások, így 9500 helyett annyi), ha veszek telefont, ha nem. Mivel veszek telefont, az előfizum miatt kapok 30k kedvezményt.
Így a telefon 144.960 Ft. Részletre veszem, mert miért ne ha kamatmentes. Így 24*6040-et kell fizetnem a 7600 Ft havidíj fölött.
24*6040= 144.960 Ft.
Az előfizetési díjam 2 évig 13.640Ft lesz, utána 7600. Miért is fizetnék akkor többet?
A havidíjam 7600Ft, ha veszek telefont, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Élőben annyira nem zavaró, ellenben meglepően jól tartja a telefont A3 2016-hoz használok hasonlót, csak Aldisat Kicsit valóban kitakar a képernyő aljából, de vezetés közben úgy sem nyomkodjuk a telót, ugye?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Richie86
senior tag
Ezt ecseteljük már jó pár hsz óta. Megbolondultak egyébként is, mert előrendelésben 60-70 ezerrel olcsóbb volt.
TannerHUN: úgy értettem, ahogy írod Május 14.-én lesz a dátum amikor először hosszabbíthatok, mert 08.14.-én jár le a hűségem Mindegy ha így marad nézek majd másik telefont, sajnálom mert megtetszett, de ez van
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
Laacko
tag
Nem használtam többet (még csak azt se mondom, hogy az újdonság varázsa miatt szétnyomkodtam volna napközbe, vagy órákat beszéltem volna rajta) mint előtte a 6S-t. Semmi olyan alkalmazás nincs, aminek folyamat "ébresztgetni" kellene a telefont. De most 30 percre állítottam a levelek frissítését is...Meglátjuk holnap.
+++ Az jutott eszembe, hogy az irodában elég sz@r a wifi jelerősség, lehet az hogy ez merítette le ennyire a telefont, hogy folyamatosan próbált volna felcsatlakozni? +++
[ Szerkesztve ]
-
Rerrietllub
tag
Én eddig letöltöttem vagy 8 témát a saját alkalmazásával és eddig 3-nál próbáltam, de nem ment. Viszont egyiknélk sem volt alul jobb oldalt a kamera ikon. Na majd most olyat választok és megnézem.
[ Szerkesztve ]
Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
thebencus90
csendes tag
Hát nemtudom a fogyasztási szintnél a telefon tétlen részre ír olyan 10%-ot, a bluetoothom az okoskarkötő miatt mindig megy de az csak 0,21%-át fogyasztja, meg tudtommal sem fogyaszt sokat, mert a bluetooth lowenergy-t használja. A szoftver résznél az android rendszer van az első helyen 8%-al.
De akkor letesztelem az autofrissítéses témát.[ Szerkesztve ]
-
pajibá
tag
Lehet, hogy így van, de nekem az LG G4-en is rajta volt a simen is, és a telón is, és tökéletesen működött. Amennyiben mind a kettőt látta, akkor sem volt gond, csak a lényeg, ahogy írtad is, hogy csak a telón lehet kép, és csengőhang, vagy sd kártyán. A SIM csak nevet, és számot tárol, tudtommal.
Próbáltam, hogy csak a telón lássa, de az sem volt jó.
Valami összegabalyodott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest