Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #484 üzenetére
Alapvetően ez tetszik jobban (kivéve persze a kamera, a Samsung azért abban elég jó), UFS 2.0 nem probléma, viszont sajnos eMMC 5.0 is a lehetőségek között van, ami nem csak hogy sokkal lassabb (<300mb/s sequential read), de még az élettartama is rövidebb. Arról nem is beszélve, hogy az LPDDR3-as ram bizony elég szépen be tudja lassítani a telefont, mivel az IGP is azt használja (kb. 20%-al lenne lassabb a PC-s IGP tesztekből kiindulva, ami nem kevés). Kár hogy a P10 Plus még az S8+-nál is drágább, pedig a kamera miatt inkább azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #486 üzenetére
Majd kiderül hogy mit kapok ha megjött a telefon, bár eddig nem nagyon reagált a telekom, 9-én rendeltem és azóta is "jóváhagyásra vár" a rendelésem állapota, hívtam őket és azt mondták hogy még nem volt idejük a rendelésemmel foglalkozni (még jó hogy a honlapon azóta is 1 munkanapot ígérnek), ma kellett volna megérkeznie. Ha eMMC-t és/vagy DDR3-as RAM-ot kapok akkor biztosan élni fogok a 14 napos elállással és nem veszek többet Huawei-t.
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #488 üzenetére
Valóban, viszont az én példányomat elvileg a rendelés lefoglalta, szóval nem az újabb készletre kell várnom, hanem arra hogy végre elkezdjék feldolgozni a rendelésem. A weblapról nem akkor veszik le amikor a raktárból elfogy, hanem amikor a rendelések lefoglalták az összes raktáron lévő készüléket. Mindenképpen megírom majd hogy végül mikor kaptam meg és milyet kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #509 üzenetére
Ennyit valóban nem ér, én 168 ezer forintért rendeltem ajándékcsomaggal együtt (3000 forintos előfizetéssel), 200 felett már inkább S8.(bár abban több dolog nem tetszik, talán csak a kamera és a vízállóság ami miatt jó választás lehet a P10 helyett, de nem olyan nagy a kamerák között a különbség) Tekintve az áremelkedést és azt, hogy az S8 ára is fentebb mehet megjelenés után remélem hogy megérkezik a telefonom...
[ Szerkesztve ]
-
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Richie86 #517 üzenetére
Én régen Telekomos voltam (otthoni szolgáltatások), de nekem engedték, hogy 3 hónappal a lejárta előtt hosszabbítsak. Ez azért eléggé érvágás, hogy 1 hónappal a lejárat előtt nem lehet telefont kihozni és hosszabbítani az előfizetést, mint meglévő ügyfél.
De ha nekem nem hozzák időben, akkor lehet megmarad neked ez az egy. Nézd azért a jó oldalát.TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
ORCA58
addikt
válasz Richie86 #521 üzenetére
Én is verem a fejem a falba Gyereknek akartam venni kb 1 hónapja 3500 ft-os előfizu mellé egy Y6II compact telót 15 000 körül volt, és mikor el akartam intézni, szembe találtam magam az új idióta szisztémával.
Ráadásul a 2 előfizum egyike lejár, és csak T - boltban tudom meghosszabbítani április végéig, ha a régi rendszer szerint akarom. Telefon biztos nem jár már mellé kedvezményesen.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Richie86 #521 üzenetére
Én is várok a következő hétig még, utána bemegyek személyesen, mert így Kínából az EBay oldaláról rendelve is hamarabb megérkezik. Születésnapomra meg kellene egy új telefon, mert a régi már nagyon koros...
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Richie86 #524 üzenetére
Köszönöm előre is! Május 1 lesz egyébként.
Pont ugyan ezek miatt választottam a P10-et én is. Na meg természetesen nem vagyok egy sűrűn telefont cserélő ember. Jelenleg egy Samsung Omnia-val vagyok lassan 9 éve, úgyhogy rám nem lehet azt mondani, hogy nem használom ki az idejét.
Remélem is, hogy összejön.TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest