Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Hát elég durva! Pláne hogy az MM-ben 200.000.... Itt valakinek nagyon elpattant az agya a T-nél. Előrendelésben ugyanazzal a 7000-es előfizuval valami 165.000-et mutatott.
Meg hogyhogy nincs részletfizetési opció ennél? Random bármelyik másik készülékre megyek annál meg opció...
[ Szerkesztve ]
-
alberttt
tag
Éppen ez az! Ne legyen teljesítménybeli különbség két azonos modell között, amikor az áruk ugyanaz! Legyen feltüntetve, és legyen árkülönbség! Egy csúcsmodellről beszélünk, aminek az ára nem filléres. Ti elfogadjátok így, nekem pedig ez nem tetszik. Kár tovább ragozni.
[ Szerkesztve ]
-
alberttt
tag
Akkor most hiszti, vagy elfogadod azt, hogy engem ez zavar? Pont azért zavar, mert használom, ha az asztalon állna csak, akkor nem zavarna. De hagyjuk is, mert kezd elmenni ez a beszélgetés nem jó irányba. Nem egyezik a hozzáállásunk, nincs ezzel baj, amíg a másik véleményét tiszteletben tartjuk. Kösz!
Itt a topikja a témának egyébként. [link]
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Tesómnak elvileg kedden jön meg az S8, de sosem voltam samsung fan. Néztem tesztet S8vsP10-ről de nem láttam olyan óriási különbségeket. MM-ben megtapogattam S8-at is de ami új funkciókat hozott az S8 szerintem azokból én semmit se használnék. Engem a P10 előlapi kamerája nagyon meggyőzött mikor ott nézegettem, de lehet csak jók voltak a fényviszonok. Én május végéig agyalok de szerintem veszek egy független P10-et, a Plus az nekem nem is áll annyira kézre és első benyomásra a sima 10 jobb is volt. (és olcsóbb is azt sem felejtem el ) a 200K-t kicsit sokallom de nem hiszem, hogy 1 hónap alatt olyan sokat zuhanna ha egyáltalán fog egy fillért is.
-
cytogenix
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-