Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehercsoki
aktív tag
Na én is rendeltem egy ilyen telefont, S6 Edge-et váltanék le (a tapasztalataimat majd leírom), viszont a Telekom máris megszívatott, a honlapjukon ugyanis azt reklámozzák hogy "vegyen okostelefont húsvétra", illetve "szállítás 1 munkanap alatt", azonban a telefont csak a jövő hét vége felé fogják szállítani (és ez egyébként bármilyen másik telefonra is igaz, egész egyszerűen nem tudnak semmit 1 hétnél kisebb várakozási idővel szállítani), szóval ha valaki onnan rendelné, akkor számítson arra hogy akár heteket kell rá várnia. Tokot egyébként 6500 ft-ért találtam a speedshop.hu-n, eredeti Huawei, 1 év garanciával, nem igazán olcsó, de jónak tűnik. Ajándékcsomag meglepő módon még mindig van a Telekom-nál (a telefon maga pedig egyébként független).
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz pixelblondie #382 üzenetére
Nem fog megérkezni, mivel még mindig "jóváhagyás alatt" a rendelésem állapota, már hétfő óta.
-
Fehercsoki
aktív tag
Azoktól kérdezném akik a lassabb tárolót kapták: ti hol vettétek?
-
Fehercsoki
aktív tag
Van olyan aki Telekomtól vette és lassabb tárolósat vagy LPDDR3 memóriásat kapott?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #484 üzenetére
Alapvetően ez tetszik jobban (kivéve persze a kamera, a Samsung azért abban elég jó), UFS 2.0 nem probléma, viszont sajnos eMMC 5.0 is a lehetőségek között van, ami nem csak hogy sokkal lassabb (<300mb/s sequential read), de még az élettartama is rövidebb. Arról nem is beszélve, hogy az LPDDR3-as ram bizony elég szépen be tudja lassítani a telefont, mivel az IGP is azt használja (kb. 20%-al lenne lassabb a PC-s IGP tesztekből kiindulva, ami nem kevés). Kár hogy a P10 Plus még az S8+-nál is drágább, pedig a kamera miatt inkább azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #486 üzenetére
Majd kiderül hogy mit kapok ha megjött a telefon, bár eddig nem nagyon reagált a telekom, 9-én rendeltem és azóta is "jóváhagyásra vár" a rendelésem állapota, hívtam őket és azt mondták hogy még nem volt idejük a rendelésemmel foglalkozni (még jó hogy a honlapon azóta is 1 munkanapot ígérnek), ma kellett volna megérkeznie. Ha eMMC-t és/vagy DDR3-as RAM-ot kapok akkor biztosan élni fogok a 14 napos elállással és nem veszek többet Huawei-t.
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #488 üzenetére
Valóban, viszont az én példányomat elvileg a rendelés lefoglalta, szóval nem az újabb készletre kell várnom, hanem arra hogy végre elkezdjék feldolgozni a rendelésem. A weblapról nem akkor veszik le amikor a raktárból elfogy, hanem amikor a rendelések lefoglalták az összes raktáron lévő készüléket. Mindenképpen megírom majd hogy végül mikor kaptam meg és milyet kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Richie86 #509 üzenetére
Ennyit valóban nem ér, én 168 ezer forintért rendeltem ajándékcsomaggal együtt (3000 forintos előfizetéssel), 200 felett már inkább S8.(bár abban több dolog nem tetszik, talán csak a kamera és a vízállóság ami miatt jó választás lehet a P10 helyett, de nem olyan nagy a kamerák között a különbség) Tekintve az áremelkedést és azt, hogy az S8 ára is fentebb mehet megjelenés után remélem hogy megérkezik a telefonom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs