Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyomdász
csendes tag
válasz Ujfelhasznal #6038 üzenetére
Köszi.
Tudnál pár képet küldeni hogy néz ki a telefonod ezzel az üveggel, meg linket hogy pontosan melyik ez a kijelzővédő. Te ragasztottad fel?
Intel Rulez!!!
-
RiglerL
csendes újonc
Sziasztok.
Én irtam korábban, hogy a Nova Launcher hasznalataval neha lassabban old fel ujjlenyomatomra. Na konretizalodott a dolog. Elég elhanyagolható mert kb minden ötödik ujjlenyomatos belépés tart 1-2 masodpercig emellett mindig nagyon gyors.Kiprobaltam a gyári launcherrel es ott is ugyanez. Úgytunik, mindenkinek mindig villamgyors a beléptetés, és senki nem tapasztal hasonlot. Volt factory reset, ujra betaplaltam az ujjam, de ugyanaz. Szerintetek érdemes ezzel szervízbe vinni? Mert igazából annyira elhanyagolható dolog és lehet h pont prezentalni sem tudnám a szervizben a lassusagot. Szerintetek?
Köszi -
bigrock
addikt
Egyszercsak megszűnt a telefonomban a prediktív keresés a tárcsázóban (azaz: ha pl. a Kovács nevet keresem, elkezdem beütni az 5-6-8-2 gombokat és megtalálja a nevet). Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt a ficsört visszakapcsolni?
Köszi -
MODERÁTOR
Van oka, hogy FF-fel a full ota romot kell telepíteni?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Harcsai
senior tag
válasz Kovaratis #6063 üzenetére
Közben előfordul(nem tudom miért, mitől), hogy a google tárhelyre frissen mentett névjegyeim "láthatatlanok". Nincs a névjegyzékben, de létezik ha újra el akarnám menteni. Ez az index újratelepítés ezt is megoldotta! Thx!!!!
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
MODERÁTOR
válasz Harcsai #6066 üzenetére
Csak azért kérdem mert belemásztam az FF lelki világába és semmit nem csinál csak a proxy az Emui updaternek az üres válasz helyett a kiválasztott fw verzióját adja vissza.
Ugyanonnan jön minden adat. Lehet belenézek jobban, max. téglázom a telefont.
Kvázi "átvered" az updatert.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Harcsai
senior tag
Jah. Biztos voltam benne hogy ez van a háttérben. Majd nyomsz bele fluxuskondenzátort attól megjavul. 🤣
Bocs, de gőzöm sincs a dologról.
Utoljára lg g2vel játszottam. Volt is mikor a 32gigas telo a szoftvercsere utan 16os lett. Ujra kellett particionalni az egeszet... Ajh. Regi szep idok. Szivesen probalkoznek ezzel is. Csak meg nagyon uj.
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Twrp vagy más custom recovery van p10re?
-
biadam
csendes tag
Messengert lelehet ujjlenyomat olvasóval zárolni?
-
RiglerL
csendes újonc
válasz johnsmithnex #6060 üzenetére
-
johnsmithnex
tag
válasz RiglerL #6077 üzenetére
Nem tudom mi lehet pontosan a hiba.
Nekem most kártyám van.
A1-es kártyák elvileg direkt telefonokhoz lettek optimalizálva.
Előtte olyan samsungom volt mint neked csak 32GB-os.
A beállításokba alapértelmezett tárhelyennek a belsőt hagytam.
A Honornál SD-re volt állítva és ott jelentkezett a lassabb feloldás.
Nem tudom, hogy a kártya miatt vagy a tárhely alapértelmezett beállítása okozhatja... -
Ujfelhasznal
tag
válasz johnsmithnex #6080 üzenetére
Offba is rakom, mert lehet hülyeséget beszélek
Én úgy tudom, hogy az ilyen biometrikus azonosítási cuccokat(írisz, ujjlenyomat, stb.) a kijelölt tárhelyre pakolja egy elszeparált mappába, ahonnan minden egyes alkalommal beolvassa. Szóval ha az SD kártyára van állítva az alapértelmezett tárhely, akkor onnan lassabban is hívja elő az adatokat, ergó a műveleteket hosszabb ideig fogja végezni.
Javítsatok ki, ha tévedek
-
wdx
őstag
És valóban
No de. Mihez is kell a zárolás, mikor ott van az eleve ujjlenyomat zárolás az egész készülékre, illetve a vendég mód, valamint az ujjlenyomat általi felhasználóváltás, valamint az értesítések rejtése...Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
bubus66
nagyúr
válasz Harcsai #6066 üzenetére
Szia
Nem 6 perc de lerírom.
Test_keyes akkor lesz, ha nem a megfelelő firmwaret teszed fel vagy valami oknál fogva nem települ, vagy az update_data_full_public és update_full_VTR-L09_hw_eu vagy hozzáértő user valami szedet vedet ROM-ot rá ereszt. Test_Keyes állapotban nincsen frissítő menü, és a Hicare se látja valamint Témák, és téma letöltések sincsenek, és azok az appok sem melyek a fent említett kettő zipbe vannak.
Innen az esetek 99% csak oeminfo cserével lehet végig menni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
De igen nagyon is ajánlott a FULL telepítése, mert ha nem települ az update_data_full_public vagy update_full_VTR-L09_hw_eu ezek közül valamelyik a kicsibe nem szokott benne lenni, akkor lesz orosz rulett..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #6085 üzenetére
Akit érdekel, az FF-letöltésnél, a visszaállítás, hogy az FF ne dobjon hibát a letöltésnél, az a Logoutomba a FF leírásnál a végén talál egy videót.
-
MODERÁTOR
Ez az FF amúgy egy elég férc munka. Látszik, hogy C fejlesztők csinálták!
Kérdés: A B180-as romból van 2 féle. Melyik kell? az 1901-es vagy 1985-ös? Vagy ez mind1? Egyik decemberi, a másik januári.
[ Szerkesztve ]
-
almacsutka
csendes tag
Sziasztok!
A gondom az lenne, hogy hívás közben ha a fejemnél van, önálló életet él a telefon. Ilyenkor mindent képes csinálni (új hívást kezdeményez magától olyan emberrel akit kb 2 éve nem hívtam fel, tehát nem a híváslistából "dolgozik", vagy a gombokat nyomkodja). A billentyűzárat meg nem tudom rátenni. Lehet valahol állítani a kamera érzékenységét hívás közben? (gondolom annak kéne figyelni, hogy ha le van takarva akkor ne lehessen gombot nyomkodni).
A másik gondom, hogy gyakran full hálózatot jelez, de ha hívni akarok, akkor hirtelen átvált, mintha nem lenne térerő és kiírja, hogy nincs hálózat. Csak az újraindítás segít. Aztán jön egy rakat üzenet, hogy nem tudtak órákig elérni.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz almacsutka #6090 üzenetére
Nem a kamera szerepe az, hanem van egy közelség érzékelő szenzor az előlapon. Ezt néha meg tudja zavarni pl. egy üvegfólia, ha nem megfelelő helyen van rajta a kivágás.
-
almacsutka
csendes tag
válasz almacsutka #6093 üzenetére
-
KZP
őstag
válasz almacsutka #6093 üzenetére
Ebben az esetben csinálnék egy gyári visszaállítást a helyedben. Ha az nem oldja meg ezt és a hálózati problémát, akkor szerviz lesz belőle.
-
wdx
őstag
válasz almacsutka #6090 üzenetére
Elsőnek teszteld le a közelség értékelőt, ha az rendben van, akkor még olyan kérdés van, hogy a viber felvan-e telepítve, ha igen, akkor viber beállításain belül be van-e állítva a bejövő hívások fogadása viberen keresztül (ha igen, ki kell kapcsolni). Azért általában segíteni szokott egy törlés a közelség értékelő szenzor előtt (maradjunk a felső káva teljes törlésénél), ami el tud zsírosodni. Ezek után, ha még mindig fenn áll a hiba, írom majd a továbbiakat.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
pepetech
őstag
Sziasztok 1 hete sincs nálam a telefon de legutóbbi frissítés után lett egy zavaró hiba jelenség. Viberen ha az előlapi kamerát szeretném használni akkor nem vakuzik. Viszont eddig vakuzott vagyis a kijelző fehér volt. Ha simán a kamerába lépek be ott működik.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest