- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Sajnos (?) én is ilyen vagyok. Mindenki jól járt eddig a "levetett" telefonjaimmal. A mostani is 3 éves lesz októberben, egy karc sincs rajta, végig tokban, nem kulcs mellett, nem farzsebben hordtam. És fehér szálcsiszolt a készülék hátlapja, így még feltűnőbb, hogy karc/por/ütés, stb. mentes. Még a papírja is megvan, bár már nem garanciás, de az eredetét igazolja.
Nagyon bosszant, hogy sokan ilyen drága (100-on fölül szerintem ez már a drága kategória egy telefonhoz képest) készülékekre ennyire nem vigyáznak. Tele vannak repedt, törött, zúzott, karcolt eladó készülékekkel a portálok. Az enyém anno "csak" 55e volt, de tényleg úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Ezért is van igazatok, hogy ki tudja egy 'kis" kopás valójában mitől lett.
Szóval egyre inkább az új felé hajlok, vagy legalább megbízható bolt-megbízható számlával használtan variációra. Végül is, ha újonnan lenne, akkor az értéke is talán lassabban csökkenne (3 év garancia most startolna, leinformálható IMEI, stb.) Csak ahhoz még gyűjtenem kéne picit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged