- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatesz
tag
Sziasztok, spigen tokokról tapasztalatok? Nekem jelenleg, nem gyári okostok van a telefonhoz, de nem ajánlom senkinek. Sokszor majd kiesik a kezemből... + a legnagyobb gáz, hogy felszedte oldalt a clearplex fóliát....
-
gatesz
tag
Sziasztok, clearplex fólia van a telefonon. Egy dolog idegesít nagyon. A billentyűzet és a szóköz billentyű. Meg valahogy, nem olyan jó a billentyűzet mint az előző Xiaomi telefonomon. Félreértés ne essen, nem említhető egy napon a két telefon. Sok mindent tudott a xiaomi, de valahogy semmit se jól. De ez lényegtelen. Szóval a billentyűzet nálam nem a legjobb. Másnál?
-
gatesz
tag
válasz
bajtokarpi #10062 üzenetére
Köszönöm. A tok barát verziót tetetted fel?
Mit mondtak a boltban, ha le akarod szedni akkor le tudod gond nélkül?
-
gatesz
tag
Sziasztok, úgy látom megoszlanak a vélemények a Clear plex fóliával kapcsolatban, és sok a régi hozzászólás. Aki használja, ossza már meg az eddigi tapasztalatait. Vagy ha valakinek bármilyen véleménye van róla. Nagyon köszönöm!
-
gatesz
tag
Sziasztok,
Hosszú gondolkozás után
sikerült eldöntenem és ma reggel rendeltem magamnak egy Mate 20 pro-t. Soha nem volt még ilyen telefonom, de egyszerűen beleszerettem. Az ára most elég jó + az egyik helyen vezeték nélküli töltőt (ami nélkül tudom lehet létezni, de amúgy is vettem volna pluszba egy töltőt) és egy 5000Ft-os szerviz kártyát és egy 5000 Ft-os extra kupont adtak. Így már azért bőven nem rossz vétel. Sokat gondolkoztam a P20 pro-n is, de ennél döntöttem a plusz újítások miatt, én nem egy évre veszem a telefont, hanem hosszú távra és ezt találtam jobbnak de nem magyarázkodom, pénztárca kérdése tudom.. Lenne azonban egy két kérdésem.
Tudom, hogy van összefoglaló és sok mindent megtalálok a fórumban is, de ha van valakinek konkrét tapasztalata megköszönném ha leírná.
- Első és legnagyobb para: Tudom, hogy masszív a telefon, de a kijelzőt szeretném védeni, valószínűleg tokban is lesz tartva. Miket ajánlotok? Próbálta-e már valaki a Media Markt megoldását (Clear Plex)? Ha igen, akkor van e köze a garanciához? Mennyire jó? Nadrág zsebben hordva mennyire kell félteni? Mit ajánlotok hozzá?
- A Huawei ad valamilyen kijelző garanciát hozzá alapból, mint a p30-as szériához most? Régen volt 3 hónap.
- Az új frissítésekkel mennyire lassult a telefon? Mik a mostani tapasztalatok? (A tesztek azért elég régiek)
- Van ez a pwm-e dolog (nem vagyok szakértő) amire a P30 szériában találtak megoldást. Ezt sikerült megoldani a Mate 20 pro-ban is?
Minden érdekel amit fontosnak találtok, és ígérem ahogy lesz időm olvasgatom a fórumot is. Csak van két pici gyerek és sokszor az idő az nagy ellenség
Előre is köszönöm mindenkinek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest