- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew10
aktív tag
válasz
fehér_ember #11882 üzenetére
Nekem nem engedi, hogy két ujjlenyomat legyen egy azonos ujjrol. Azt írja ki, hogy ez már rögzítve van.
-
magicbox
senior tag
válasz
fehér_ember #11882 üzenetére
Nálam ugyanez a gond van/volt/lesz. Ugyanezt eljátszottam mint te. Szvsz soha nem lesz jó, én konkrétan gyűlölöm, az egy egyik legidegesítőbb "feature", de arcfelismerés is tud szívatni, ha nem elég tiszta az előlap. Ami persze sose tiszta, mert oda teszed a füledet
Szóval ezek nálam egy kategóriában vannak a hajlított kijelzővel.
Mondjuk felőlem a Mate30Pro is kipusztulhat, a lefolyó kijelzővel, és már a hangerőhöz is ütögetni kell. Grat. Ráadásul tokot se lehet rátenni. Mekkora fejlődés
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest