- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
L29-re valaki felrakra már a 131-es firmware-t? Ha igen melyikkel frissítette?
-
zermi
aktív tag
Van esetleg valakinek infója az L29-re a 131-es frissítésről?
-
zermi
aktív tag
Hát ezt nem jól tudják. Van olyan ami kompatibilis és működik is. Korábban már valaki linkelt is egyet. Mondjuk én itthon vettem, az igaz, hogy elég borsos ára van. Én épp belefutottam egy igen jó akcióba anno.
Nagy hirtelen most ezt találtam. Az oldalon megtalálható a kompatibilis telefonok listája is. -
zermi
aktív tag
-
zermi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nem egészen egy hete van meg nekem is a teló. A sok keresgélés után erre a készülékre esett a választásom. A kínálatból és az árak figyelembe vételével úgy gondoltan, hogy ez tökéletesen megfelel majd az elvárásaimnak és eddig nem is csalódtam benne.
A céges telót cseréltem ezzel le, mert hát nem egy világbajnok amit kaptunk. Főleg telefonálásra, levelezésre, táblázatok, pdf fájlok megnézésére és a benti szgép vezérlésre fogom használni, így fő szempont volt a jó akku idő is.
Kamera nálam nem volt elsődleges szempont. Szerintem a mobilok kamerája arra tökéletesen megfelel, hogy az adott pillanatot le tudd vele kapni.
A képernyőnek élénk színei vannak, de azért még egy jó kalibrálás ráférne. Szerintem a fehér szín eléggé sárgás, mondom ezt úgy, hogy itt van mellette az S8-as. Ugyan azt a képet nézve a mate 10 pro kijelzőjén a fehér eléggé átmegy sárgásba. De ha jól emlékszem az S6-os így nyitott, később javították frissítéssel.
Gyorsaságra nincs vele gond, nagy jól dolgozik, eddig én még nem találkoztam akadással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!