- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawee
tag
Sziasztok, múlthéten elkezdett elválni a telefon hátlapja, le szeretném gariztatni, viszont ez kiskorában egy simes volt, dualositva lett még az előző tulaj által. Van rá lehetőség, hogy vissza alakítsam egy simesre szoftveresen? Nem örülnék, ha ezért állnának el a garitól (ha egyáltalán fel tűnik nekik), mert amúgy működés szempontjából nincs hibája a telefonnak.
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Dawee
tag
válasz
vasutkiller #22512 üzenetére
Belemegy rendesen a csatlakozó? Egyszer jártam hasonlóanindig kijött a kábel mert nem ment bele rendesen es nem rögzült. Belement kis homok (lakás felújítás
és az miatt nem rögzült. Fogpiszkálóval óvatosan kipucoltam meg levegővel kifujtam és tökéletes, érezni, hogy megfogja
-
Dawee
tag
Nekem két kártyával megy, nagyon jól bírja szerintem, 2 hónapja használom egyszer sikerült estére 28%ra meríteni, de akkor lement egy munkanap és este vagy 2 órát youtubeoztam. Az átlag az, hogy mikor hazaérek este 6kor 60% körül van. Pedig sok telefonom van, mostanában napközben terveket nézek róla folyamatosan. Amúgy éjjel töltöm és fel7kor veszem le.
-
Dawee
tag
Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy M10pronak, ez egy dualositott telefon, a képen látható szoftver van rajta. Ilyen számut nem olvastam sehol, milyen lehet ez? Mire tudom majd frissíteni később, lesz-e így OTA rá? Egyébként minden kiválóan működik, a dualsim is, csak érdekel így lesz-e frissítés később?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Marvel Snap
- BestBuy topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest