Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz yodamester10 #2551 üzenetére
Nálam úgy működik, hogy minden eszközön a Google naptár van beállítva és azt szinkronizálják egymás között is az eszközök, bármelyiken rögzítek vagy módosítok valamit abban a naptárban, leszinkronizálódik a többire is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz yodamester10 #2554 üzenetére
Nekem azon és ezen is.
A naptárban nézz rá a beállításokra, hogy a gmail aktív legyen, illetve ha viszel fel bármit, akkor az a naptár legyen beállítva a további lehetőségeknél, mert alapesetben hajlamos a saját naptárát betenni, azt módosítani kell.
Ez az alap, a fióknál a telefon helyett a gmail kell, különben csak a telefonon látod majd a bejegyzést:[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
Sziasztok
X nagyon sok év után ismét közbeszólok, értetlenkedek. Ez a telefon megéri a sok ráfordított szabad időt.
Tehát: olvasom, hogy többeknek nem jó a hang a BT-vel.. Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy letöröltem az előző telón használt és átemelt lejátszó programot és a gyári prg-al próbálkoztam. Innentől a BT fejhallgató, BT média player tökélete lett! BT legújabb verziója![ Szerkesztve ]
-
zozzzzzzzzzz
tag
Most nem tudom, hogy én vagyok ennyire béna vagy mi...
Az értesítéseket nem tudom kirakni az óra alá a zárképernyőn, csak az akkukijelzés látható.
Erre tudja valaki a megoldást?[ Szerkesztve ]
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, nekem is ilyen telom van, mate8 ról váltottam, minden faszán működik, viszont az evernote ot nem kezeli vmi jól, hiába kattintok rá egy jegyzetre nem nyitja meg, vagy csak ha fel le tekerem előtte a listát.... valakinek tapasztalat? hasonló?
Előre is köszönöm.
-
legenda
Szia,
Üdv a ismét a fórumon és a csapatban!
Valóban sok esetben jobb megoldás az alapban adott alkalmazások használata, illetve a korábbi készüléken használt alkalmazással ha annak esetleg a mentése is átvitelre kerül, akkor az pláne problémát okozhat.yodamester10: Nincs mit!
-
legenda
válasz Nuada herceg #2561 üzenetére
Ebben a pillanatban dobta fel nekem is!
Frissítem is az összefoglalót.
A nem szolgáltatóknál vásárolt BLA-L29 telefonosoknál továbbra sincs frissítés senkinél?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
legenda
válasz beyruth82 #2564 üzenetére
Én a telefonnak hiszek ilyen esetekben - de igaz ez Windows...stb. esetében is, ahol eltérőt írnak ki -, mert egy külsős alkalmazás nem biztos, hogy mindenhez kellően hozzáfér és mindenre megfelelően rálát, ellentétben az oprendszerrel.
-
apezka
aktív tag
válasz beyruth82 #2564 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy az ellenőrzés módja miatt lehet ekkora különbség.
Szerintem a Huawei rendszer alapból a memória címzési táblát nézheti, ami azt tartalmazza, hogy melyik memória címre van hivatkozás a táblában, azaz melyik van használatban. Míg az aida gondolom ténylegesen végig nézi a memóriát, így megtalálva az ott maradt "szemetet" amit a GC (garbage collector) otthagyott valamiért (mondjuk mert az alkalmazás készítői nem foglalkoztak a garbage collection-nal.
De ez csak tipp, nem tudom, hogy az aida milyen módszerrel ellenőrzi a memóriát.
Elméletileg aszabadnem használt memória amit a rendszer visszaad. De a ténylegesenszabadüres memória amit az aida mond.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
zoleeno1
veterán
En is feldobtam a 125-ot, azert dicseretes huvelytol, hogy ilyen surun reszelgeti, remelem igy is marad
Valami bennfentes nem tudja, hogy pontosan mit javitottak? Illetve barki eszre vett valami valtozast?Honor Magic5 Pro
-
legenda
válasz zoleeno1 #2573 üzenetére
Egy ideig biztos, mert a Huawei-től függetlenül is vannak bugok az Oreóban már alapban is, szerencsére a gyártónk nem tétlenkedik és nyomja a frissítéseket.
Részletes listát nem szokás sajnos kiadni, esetleg a Google DEV adhat némi támpontot, bár az csak az alap Oreós problémák tekintetében, ami utána adódik a gyártói integrálásoknál, az már passz.[ Szerkesztve ]
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Az "always on display"-re nem tudom kitenni az értesítéseket?
Csak a kis led villog, de ha ránézek a kijelzőre jó lenne ha nem csak azt látnám (azt én annyira nem veszem észre) hanem ott is jelezné azt ha gmail, messenger vagy naptár értesítés van.
Jelenleg csak villog a led, ha bekapcsolom a képernyőt, de nem oldom fel akkor látszik. A tartalmakat már sikerült elrejtenem -
pusihusi
addikt
válasz zozzzzzzzzzz #2579 üzenetére
Köszi szépen eddig úgy látszik senki nem rakta ki v, nem tudta hogy van ilyen.
Üdv. Feri!!
-
lcee79
őstag
Hi!
Exchange-re eddig aquamailt használtam
Most nem tudom, hogy az android hibája, vagy a huawei-é, de a leveleket mikor megnyitom akkor a fejléc megvan, de a levél rész üres Érdekes módon a betekintő módban ott a levél eleje, csak a teljes nézet üres.
Próbáltam már a reinstallt is, de nem változott.
Használja valaki ezt a programot, és esetleg jól működik?Köszi!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Musaka
senior tag
A "Galéria" ban lévő fotók mentése felhőbe nektek sem engedélyezett?
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
válasz #45553408 #2587 üzenetére
Aquamailt azért "szeretem" mert rengeteg dolgot tud, vagyis tudhat akár, mert annyi mindent be lehet állítani, hogy már-már vetekszik a PC-s outlookkal
Céges levelekhez használtam eddig a sonym-on, de azon csak 6-os android volt...
De igazából tegnap egy darabig működött, de valahogy meghalt.
De lehet hogy még egyszer fullra kitörlök mindent és újrakezdem.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz zozzzzzzzzzz #2578 üzenetére
Ezt az always on display, amit nagy nehezen sikerült megtalálnom
Lehet rajt bármit is változtatni dizájn terén órák stb..., vagy csak ennyi van amit alapból mutat?Ha van akkor nem találtam meg
-
lcee79
őstag
Az alkalmazástárnál nem lehet azt beállítani, hogy felfele csúsztatással megnyíljon?
Mint a pixelekenél, és a Nova Launcherben?Köszi!
-
legenda
Egyelőre ennyi, nem olyan régen vette még be a gyártó, később bővülhet.
csolaca68: Megnézem majd akkor, hogy m továbbitt lehet még állítani, a másik e-mail tutira jó így, mert arra ma is kaptam több levelet és jelzett.
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz zozzzzzzzzzz #2593 üzenetére
A fontosabbak kijelzi, például a hívást és az SMS-t, nem kizárt, hogy mást is, de én csak ezeket próbáltam eddig.
zoleeno1: Akkor ültem le pont a noti elé.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
-
zozzzzzzzzzz
tag
Remélem azért valami frissítés ezen majd fog okosítani, a lehetőség adott.
A fontosabb nekem pont a messenger és a mail lenne.
Viszont ezt a hiányt feledteti az üzemidő. Még reflexből állandóan ránézek, hogy meddig húzom ki töltő nélkül de valami eszméletlen jó érzés, hogy még az én használati szokásaimmal is simán marad benne estére vagy 20-30% -
legenda
válasz zozzzzzzzzzz #2596 üzenetére
Biztos bővítik majd később az opció funkcionalitását, kezdetnek csak a legfontosabbakat tették bele.
Én már kezdem megszokni, hogy nem nézegetem az akkumulátor állását, berögzült a 3 hét alatt, hogy nagyon jól bírja, ezért csak használom és amikor gondolom - például indulok valahová és nem látom, mikor is végzek -, akkor rátöltögetek, illetve feltöltöm.
Jó érzés ismét az is, hogy gyorsan feltölt, a Mate 9 volt még ilyen, utána/közben furcsa volt más telefon, hogy többet kellett emiatt előre gondolkodni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra