Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piro911
csendes tag
Viberrel, mesengerrel, videófelvételnél is faszán szuperál a mikrofon csak telefonhívásnál nem hallanak, mert halk Nem tudok rájönni miért. Annyit kerestem a probléma megoldására, de nem találtam
Piro
-
Piro911
csendes tag
Mauro V4 el se jó a miki
Piro
-
Piro911
csendes tag
Viberen hibátlan a hang, tehát a mikrofon jó.
Piro
-
Piro911
csendes tag
Érezhetően gördülékenyebb, gyorsabb lett.
Kíváncsi leszek.
Megmaradt a Play Store is, meg minden beállítás, és progi. Gondolom, mert azonos rendszer (4.2.2) és csak frissítést tartalmazhat az app.Piro
-
Cyborg
őstag
Most Batty B509, 4.1.2
A feleségem használja a telefont, így nem tudom kipróbálni az új B804-et, mert ez most működik, de állítólag ez a B804 már jó, csak a nagy fogyasztás maradt meg.
Kb. végigmentem az összes 4.2.2-őn B709-ig, és az összesnek van baja. Eszik az akksit(nekem is bohóckodtak, fűrészjel volt a akksi garfikon, 15%-nál kikapcsolt, aztán viszakpcsolás után 20%-ról indult, stb.), belassulnak, és nem megy az e-mail push rendesen(sleepbe megy a wifi kijelző kikapcsolás után, de mobilnettel sincs push kikapcsolt kijelzőnél). A feleségem semmit nem csinál, csak FB, Crome, telefonálás, és nála is belassult mind, Cromeból kilépve másodpercekig tartott, amíg kirakta az ikonokat e desktopra, de a fényképező is marha lassan indult el -
-
Piro911
csendes tag
Mi az a vendor_dload a 4.1.2 ben? Azt hogy telepítsem?
Piro
-
Cyborg
őstag
Létezik TWRP is hozzá, amivel custom romokat lehet cserélni, de gyári romot továbbra is csak az angol nyelvűvel lehet.
...ha már így belejöttél, megnézhetnéd ezt, milyen
Ez a legújabb rom tisztítva, GAPPS-szal, és több nyelvű, ehhez kell a kínai recovery.[ Szerkesztve ]
-
Piro911
csendes tag
Valami újabb recovery létezik rá???
Piro
-
Cyborg
őstag
Mit ír ki pontosan?
Mikor, az elején már, vagy elindul, és közben?
Angol recovery van fent, és update.app van a dload könyvtárban?Vannak kapcsolók?
mit raktál a dload könyvtárba,, ami a vendor_dload könyvtárban van?
Már nem emlékszem ezekre, de ha va kapcsoló, és nincs magyar benne, akkor az nem többnyelvű rom,vagyis nem lehet a B509. A kínai romokban angol és kínai van csak, és mennek a kapcsolók
Asszem[ Szerkesztve ]
-
-
Cyborg
őstag
Én se értek hozzá, de engem is hajtott mindig, hogy kipróbáljam az új Romokat, hátha jobb lesz. Egyszer én is megijedtem, megállt a Huawei logónál, miután fel akartam rakni az international B703-at, de aztán, feltelepítettem mégegyszer, és elindult, aztán még 2x eljátszotta a B703, hogy nem bootolt be, és levettem. A 4.2.2 amúgy is sokat fogyasztott, uh vissza álltam 4.1.2-re.
Miui-t nem próbáltam, mert az 1GB-os verzióm van....azért szólj majd vissza, hogy sikerült-e.
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Akkor fastbootban van a teló, vagy mi.
Rakd fel az original recoveryt, itt, vagy itt a leírás az első hsz-ben, majd tegyél fel az sd kártyára egy dload könyvtárat, abba egy gyári romot, mintha official update-et akarnál csinálni, majd indítsd újra a telót úgy, hogy egyszerre nyomod a hangerő fel, le, és a power gombot, és elvileg magától felrakja a gyári szoftvert.
Ha nem meg így se, akkor, esetleg ez a módszer: link, de ezt még nem csináltam, sose jutottam el idáig, raktam már pár romot, de nem tudtam elrontani ennyire láma létemre -
Piro911
csendes tag
Valamit elkurtam, mert csak Huawei felirat van.
[ Szerkesztve ]
Piro
-
Piro911
csendes tag
Létezik olyan progi a Huaweinek olyan progi, mint a Motorolának az RSD? Valahogy vissza kellene állítanom az eredeti állapotot
Piro
-
Cyborg
őstag
Már csak 150 USD, link
-
Cyborg
őstag
Valaki használ most B709-et, Batty félét, vagy a hivatalosat?
-
GIJoe
addikt
Ismerősnek rendeltem, mert hogy nekem is ilyen van, de ez a MUI katasztrófa, meg persze a 4.2.2 is!
Android 4.2.2
Emotion UI 1.6
Build: B706Fél óra nyomkodás állítgatás 32%ról 16%ra, az enyim régi szofftal 1% körül evett...
Megy rá a régi 4.04 android B107es.... -
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #123 üzenetére
Megoldottam..
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett egy ilyen készülék.
Viszont bekapcsolásra nem reagált.
Aztán rádugtam töltőre hátha csak lemerült.
Erre kijött a Huawei felirat majd az android boot logo, de onnantól bootloopba van.
Recovery van, de ugye kínai.Mit tudok tenni?
Segítsetek.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Cyborg
őstag
Nem, azzal a max értéket tudod beállítani, csak szar az egész, mert, ha középre rakod, kinti fényben nem lesz elég a fényerő, ha feltolod maxra, akkor meg nem veszi vissza eléggé beltérben.
B107,B115,B550,B509-en nekem jó volt a push, de minddel volt vmi gixer, és mindbe találtam valami jót, ami tetszik.
Most B703-on végre van rendes deepsleep, olyan 3%-ban van csak ébren a telefon, ami már egész jónak mondható, főleg, hogy mindig a google cuccok ébresztgetik a telót, de ezt meg nem tudom rootolni, mert ki akarom dobni belőle a hangouts-ot, és visszarakni a gtalk-ot, de egyenlőre nem akar működni.
Ha normálra rakod az energia kezelőben a telót, vagy kikapcsolod a wifi alvó módot, akkor se megy a push rendesen?
A huawei azért mindig dob ki vmi frissítést, egyszer talán ez is meg lesz oldva, vagy tényleg, marad a B107.A CM10 folyamatban van, már talán van működő kernel is, de eléggé sokat szívnak vele. Én is várok rá.
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
Aktív marad a csúszka, de azzal egy körülbelüli értéket tudok belőni, és utána ahhoz igazítja a fényerőt.
Nekem minden rom-on amit eddig próbáltam gond van a push-al, egy idő után miután lezárom a képernyőt nem jön meg semmi. kb 5 perc. erre van megoldás? haverom p6-ja ugyanezt csinálja, teljesen beletörődtem...
cm10.2 alatt nem csinálta, de azzal meg nem megy a kamkorder...
-
dani993
senior tag
http://huaweiascendg615.wordpress.com/2014/01/24/rom-b707-v1-0-by-batty86/
Ezt a romot ajánlanám a kedves fórumtársaknak. B707 alapú, teljesen bugmentes.
-
Cyborg
őstag
Szia,
olvastam, csak pont el kellett mennem, de akkor válaszolok ide....a futó programos dolog nem működik akkor?
A témaváltás, és az értesítési panel elég hektikusan működik, és valószínüleg azért nem megy, ha jól értettem, miket írnak a külföldi fórumokon, mert kínai telefonra akarunk rakni európai szoftvert, vagy mi.
Volt fent nekem B706(kínai ugye), ment az értesítési panel, visszaraktam a B509-et(international), és elment az értesítési, majd ment fel Batty B707-je, volt panel, most B703-on (international) megint nincs. És a témák se mennek, ezzel a két dologgal rengetegen szívnak.
Én amúgyis másik launcherrel használom, mert nem tetszik az EUI, uh a téa része nem érdekel annyira.Vissza kell menni B1..-as romra, és onnan upgradelni újra a kívánt romra, ha akarsz értesítési panelt, vagy, ha custom romot raksz fel, előtte wipe data,wipe cache.
-
Cyborg
őstag
A B706 az elég új, nincs gondod a gmail címzéssel?
Én is próbáltam a B706-ot, de nekem se magyar, se Play nem volt benneA kijelző fényerőnél, ha bekapcsolod az auto fényerőt, a csúszka alatta aktív marad Neked?
A prinscreen:
1. Power + Hangerő Le egyszerre
2. A gyári értesítési panelben is van külön gomb rá -
-
myk74
senior tag
Létezik hogy ennyibe kerül?
[link]Nincs kéz Nincs csoki!
-
Cyborg
őstag
Próbáld hosszan nyomni a jobb oldali gombot.
-
Joe63
tag
Vettem egy ilyen telót a fiamnak, nagyon tetszik neki.
Egy kérdésem lenne. A futó alkalmazásokat hogyan lehet kilőni? Eddig még nem találtunk rá. 4.2.2 multi van rajta, a Huawey EmotionUI -val.• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
Ádibádi
tag
válasz Vadász0529 #101 üzenetére
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
Vadász0529
csendes tag
adobe flash-es videokat miért nem támogat?
-
Ádibádi
tag
Srácok most érdemes ilyet venni: [link]
-
Vadász0529
csendes tag
Egyébként májustól használom a telefont, szval volt időm kitapasztalni nagyon pörgős kis gép megvagyok vele elégedve, a kamera szép képeket csinál, minden akadás mentesen megy benne, a widget-ek is szépen futnak! Nekem a telefon kényelmesen elfér a kezemben (de a barátnőmnek már "nagyocska"). Az aksiról anyit h ha nem nyúzom különösebben akkor 2-3 napot kibír, de egyébbként szinte naponta töltöm (a WiFi-zés átka)...
Összefoglalva nagyon megvagyok fele elégedve csak ajánlani tudom ha valakinek valami kérdése lenne szivesen segitek -
törölt tag
Lehet hogy csak gyorsabb mozgáskor lehet látni. Próbálj meg légyszi egy olyat csinálni, hogy a telefont fixen tartod (pl leteszed vagy hozzányomod egy villanyoszlopnak) és egy forgalmasabb utcát videózol.
-
GIJoe
addikt
Hirtelen nem volt jobb ötletem óriáslevélben töltöttem fel.
a kezem, remeg közben zoomoltam is x1, de nem látom hogy akadna...
szoft: B107, a kártya SanDisk Class 10 UHS-1A felvétel vacak, egyértelmű, én totál árnyékban vagyok, a cél nem, most a szaggatásra voltam csak kíváncsi...
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Csak akkor lehet látni, ha pl vmi mozgó dolgot filmezel, pl. elhaladó autókat, stb.
Egyébként lehetséges, hogy szoftver, mert eddig nem is videóztam, csak 720p-ben, azt is marha ritkán, így nem tudok biztosat mondani a videó felvétellel kapcsolatban.
Ami biztos, hogy most B115 van fent(4.0.4), a kártyámmal pedig biztos nincs gond.
Kártya teszt
Mindenestre van rá rengeteg custom rom, a cyanogenmod is dolgozik egy romon, plusz a németek is dolgoznak egy gyári releaseen, uh nem panaszkodhatunk, mert minden le van fedve, 4.0.4, 4.1.2, 4.2.2 -
GIJoe
addikt
már csak 220$ a 2 GB ramos, nem rossz ár...
-
törölt tag
Valaki fel tudna tenni egy kamera tesztet? Egy-kettő van youtubon, de valahogy nekem mindegyik olyan, mintha akadozna... Emiatt még vacilálok hogy ezt vegyem-e
-
Cyborg
őstag
válasz Victoryus #87 üzenetére
Én is üzemidő mániás vagyok, Nekem is nagy akksi az álmom, de nem akartam olyan telót, ami bugos, és ebben a méretben nem találtam jobbat. Az összes MTK-s telóval van valami baj, így maradt ez, pedig vagy 2 hónapig bújtam a netet.
Amúgy wifivel is meglepően jó az üzemidő, kisebb a fogyasztás, mint 2G-vel. -
köszönöm!
Hát, üzemidőben nem lenne sokkal jobb, mint a V970-em. Pedig úgy szeretnék már egy olyan telefont, ami kibír 4 napot is! Van is olyan csájnafon, csak azoknak meg egyéb nyűgjeik vannak. Egyébként a Honor nagyon rendben van, tetszik! De legalább napi 1.5 órát simán netezek wifin, így ez is lemerül 2 nap alatt tuti.Hát, nem egyszerű egy minden szempontból jó telefont találni<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Cyborg
őstag
válasz Victoryus #85 üzenetére
Szia,
- Nekem fémnek tűnik, de eddig fel sem tűnt, hogy nem műanyag, uh nem oszt,nem szoroz, csavargatni nem lehet a telót, nagyon masszív. Én tokkal használom, így a fogása is stabilabb, nem akar kiesni a kezemből.
- a gps jó, és gyors, az IGO, és az MTk-s telóknak gondot okozó sport tracker tökéletesen megy rajta, uh szeritnem a Sygiccel se lenne gondod
- komolyabb baja nincs, én meg vagyok vele elégedve, minden megy rajta rendesen.Szoftveres ellátottsága akadozott eleinte, de van hozzá hivatalos 4.0.4, 4.1.2, és tegnap adták ki a 4.2-es szoftvert rá, igaz, az nem multilanguage még. Nekem folyamatos 2G-vel olyan 3,5 óra kijelző idő, és 2+ nap üzemidő, 3G-vel 2,5 óra kijelző és 1+nap üzemidő szokott lenni.
Én defyről váltottam erre, és nagyon hamar megszoktam a méretét, főleg, hogy oldalt van bekapcsoló, ami nagyon jó szerintem. Már annyira megszoktam a méretét, hogy alig várom, hogy a kollegának megjöjjön a G610S, és a kezembe foghassam.
-
- az előlapon az a fémes keret az tényleg fém, vagy csak króm festék?
- GPS milyen Sygic progival?
- van-e valamilyen negatívum ami hosszabb használat után jött elő?<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Cyborg
őstag
Én csak használom a telefont, igaz még új, uh jobban nyomkodom, meg folyamatosan megy a 2G, de a Te 7 napod szinte elérhetetlen, hacsak nem direkt rágörcsöl az ember.
Majd próbálgatom még én is nyújtani az üzemidőt, esetleg lejjebb veszem az órajelet, de látszik a a screenshotodból is, hogy javarészt csak készenlétben, és tétlen volt a telefonod.Esetleg van valamilyen tapasztalatod, hogy mennyire van hatással az üzemidőre, ha lejjebb veszed az órajelet, mert így is elég takarékosnak látom a procit egyébként?
Ez a heatsink bevált, vagy még nem érkezett meg/nem raktad fel?
Nekem az akksi max 38fokra melegedett eddig, viszont a proci annál jobban melegszik, uh első körben nem tartom irdatlan nagy baromságnak betenni egyet a hátlap alá.A parancsikonos dolog neked se megy rajta?
Crytek: Power+Hangerő le egyszerre
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Csináltam a Honor2-vel pár tesztet, főleg akku és GPS vonatkozásban, meg pár fotót is lőttem vele.
Még viszonylag friss(nincs 2 hét) a kapcsolatunk, és nem indult zökkenőmentesen, de egyébként nagyon elégedett vagyok. Előtte egy Motorola Defyt nyúztam 2 évig, így nekem minden téren előrelépés ez a telefon.Egy két teszteredmény, hátha érdekel valakit
Antutu Tester Battery Test
Ez az eredmény a telefon érkezése után készült, de a rom(B030) valamiért nem töltötte fel az akksit rendesen, ugyanis 4,2V-nál mutatta 100%-osnak az akksit, holott egy 4,35V-os Li-po akksi van benne.
VellamoRunkeeper
Az IGO is tökéletesen fut, és mindenféle net nélkül is pillanatok alatt pozíciót fog, és elég pontosnak bizonyul, köszönhetően a GlonassnakPár akkus screenshot
A GIJOE által linkelt 7 napot a telefont használva lehetetlen elérni, de így sem lehet panasz a fogyasztásra, hiszen e következő adatok folyamatos wifi, és 2G mellett(értelem szerűen, ahol nem volt wifi, ott 2G) mellett születtek, plusz készítettem vagy 60 fotót, és azokat mind fel is töltöttem Drive-ra, szóval sokszor kikapcsolt kijelzőnél is dolgozott a telefon.
Én olyan stabil 2-3 nap közé tenném az üzemidőt, jelenleg 1,5 napnál tartok 50%-on, 1 óra telefonálás,és 1,5 óra kijelző használattal, viszont nem folyamatos nettel, hanem 6 óra wifivel, meg 2 óra 2G-vel.A fogyasztást dicsérendő, hogy mindenféle net nélkül éjszaka szinte nem fogyasztott a telefon szinte semmit, csak akkor "esett" le az akksi 99%-ra, miután 5 percig ment a kijelző. Tudom, ez nem életszerű adat, de mindenesetre érdekes.
Én személy szerint a kamera gyorsaságával, és fényképekkel is nagyon meg vagyok elégedve, de összehasonlítási alapom nincs más tepsi telókkal, de Nekem jó, és az a lényeg
pizza
virág nappal
ház este felé
autó hajnalban
barack beltérben
újság beltérben
újság makró kb. 5cm-rőlEgyenlőre ennyi, azt mondom, megérte Nekem, hogy többet fizettem egy Huaweiért, mint másért, viszont minden megy rajta rendesen.
Ami gondom van esetleg, remélem tud valaki segíteni, hogy parancsikont nem tudok kirakni ( xls fájl linkek, amik kellenének), eben jól jönne egy kis segítség.
Tudom, custom rommal meg lehet mindent oldani, de azt is tudom, hogy tökéletes custom rom incs, mindegyiknek van vmi bug-ja, uh ha lehet a jelenlegi romhoz vmi megoldást.Köszi a figyelmet!
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Megjött a telefon, nekem nincs benne giroszkóp
Plusz nem tölt 89% fölé, az időjárás widget Beiginget mutatja állandóan, akármit csinálok, és nem tudom frissíteni se a sw-t sd kártyáról. Egyenlőre ennyi a tapasztalat vele, remélem idővel megoldódik.
Esetleg vmi sw guru megkereshetne privátban, ha van tippja. kösziAntutu 15.000, de úgyse érdekel senkit, engem se
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
nem pörög a fórum, de azért megkérdezem, milyen tokot javasolnátok a Honor 2-höz?
Van vmi bevált?
Ez jó lehet?...giroszkóppal mi a helyzet egyébként, van benne vajon, mert erről is megoszlanak az infók?
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz fireman123 #74 üzenetére
van a tech2 videó csatornáján, az enyim konkrétan...
-
nexus6
aktív tag
Tegnap találkoztam a teszt írójával, megakartam élőben is nézi a telefont. Ezúton köszönöm még egyszer meg a pár perces készülék mustrát!!!
A telefon nagyon meggyőzött, élőben. Eszméletlen gyors, megfelelő kijelző méret és tényleg gyönyörű napsütésben is az ips kijelző. Egy csomó tesztben nem szereplő dolgot is megmutatott Ádibádi. Már tudom, hogy ilyenem lesz, ha sikerül a jóáras beszerzés.
Ádibádinak egy nagy piros pont, és ajánlott.Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
Engem nagyon érdekel ez a készülék, van egy bolt ahol rendelésre hoznak belőle jó áron. Elég sok videót néztem már róla, szerintem pont a kezelehető méret, erős tudás, elérhető ár (normál ár-érték arány) jellemzi. Egy érdeklődő kérdés: esetleg valakinél megnézhető lenne (kb. 5-10 perces elfoglaltság) élőben a készülék? léccí-léccí
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Th3Ac3
tag
Hardbass Chapter felirat meglepett (nem láttam senkit még aki ezzel tesztelt volna, de végre valami zene amit jómagam is hallgatok) ha a mély hangokat jól kezeli akkor hangilag tényleg rendben van a cucc
Pont annyival olcsóbb mint amennyivel a Huawei név kevesebbet ér. Szóval nagyjából jól eltalált arányok, még ha egy itthoni pénztárcának ez is nagyon sok...
-
Ninja Chick.
tag
Jó írás és végre egy jó ár / érték arányú telefon.
Javításra szorul a cikkben a "magyarosítás" szó, mivel ilyen nincs. Helyette magyarítás van
-
GIJoe
addikt
inkább minideal, de van erre egy remek fórum ott kivesézik..
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok, engem az erdekelne ti hol szoktatok kinai telokat nezegetni?szeretnek venni vmi max 4,3' keszuleket, ket magos procival 1 giga rammal min android 4.0val. Az ilyen kategoriaju " markas" telefonok szerintem indokulatlanul dragak. Olvasgatom itt logouton a kinais telos cikkeket, es igazabol egyikotok se panaszkodott tulzottan semmire. Kamera nem nagyon erdekel. Otlet?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
petipetya
nagyúr
Kellemes vas.
"nincs rá lezsóidő"
-
vadkörte
addikt
Nyam-nyam...
Elfogott egy kell ilyen érzés...
Az előfizumhoz a normális telefonokat lényegében független áron adná a szolgáltatóm. Leginkább csupán azt tart vissza a vásárlástól, hogy hiányzik az ára...Üdv. V. Körte
-
pjeczlac
újonc
Itt egy összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Napfénysüti #59 üzenetére
itt nem az a kérdés,hogy korrektek ezzel nincs is gond egyik legjobb szerviz,hanem a készülékkel,hogy van -e engedélyük azt is javítani majd? magyarul van-e szerviz-gyártói szerződés ezekre is?
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
a ph!-s bejelentő mondatán ("Négy magos Huawei telefon, mely szinte mindent tud és ráadásul, piszkosul jó ára van? Kiderül!") besírtam... kell is a teljes kiőrlésű telefon, mint egy falat kenyér.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
batai15
félisten
Most akkor az ui, végülis herélt miui?
-
jeni
félisten
válasz Napfénysüti #44 üzenetére
a Telemax javítja a Huawei telefonokat,talán ez is jó pont(bár még nincs listában a típusok közt)
-
Ádibádi
tag
Köszönöm, HUAWEI Ascend G615 a pontos neve németben (annyi a különbség hogy az egy 1 gigás verzió valamint egy hangyányival kisebb az akksija, viszont a kínai változatot (U9508) lehet 2 giga rammal is rendelni és ugye nagyobb az akksija)
Valaki, van még kérdés?
-
fojuzer
aktív tag
Nos nagyon hasznos,jó a cikk,sajna hazánkban nincs forgalmazva,megéri a 80.ezret.//Bőcs de mi a készülék pontos nev,németben,
föolvaso
-
Snoop-y
veterán
Nehez betorni sok piacra. Nem tudom mashol hogyan van de itt angliaban egy kozepes elofizuhoz ingyen dobaljak a premium kategorias telefonokat. Nyilvan nem egy huaweit valasztok majd nem mintha elerheto lenne a szolgaltatonal. Viszont ha ki kene fizetnem elgondolkodnek rajta erosen.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
tipuka
addikt
grat a teszthez, egész jó lett, bár a számomra rövid.
-
hardstyler19
csendes tag
Zenelejátszó>>>> Hardbass Chapter 25...<3
Amúgy patent kis telefon, és a bemutató is jóra sikeredett...GRAT!!
Wizard>Kaiser>Hero>XT720>Monte>N1>O2X>XT912>MB855>S Advance>SensationXE> MB886>XT1032>MB865>LgL9>XT1052>XT1254>PadfoneS>MotoZ>Z2Force>Pixel4XL>Edge30Pro
-
Graphics
Jómunkásember
Beelőztek, de fentebb már linkelték HUAWEI Ascend G615 ,ugyanaz
Best buy, az akksiidő is állat, én azt hiszem május körül beruházok egyre.
-
GIJoe
addikt
németbe, más névvel forgalomba van, mint fentebb látható...
-
Napfénysüti
nagyúr
80-ért nagyon jó ajánlatnak tűnik kár hogy nem forgalmazzák Európában.
Páromnak is Huawei telefonja van nincs vele gond.Més que un club!
-
HARDVERAPRÓD
Köszi a korrekt bemutatót.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
szab.tam
nagyúr
értem.
engem nem zavar, csak szóltam.
én is egy egy hűtő kereső kérdésre belinkeltem valamit, rögtön kaptam a ban-t.
(pedig csak annyi történt, hogy lusta voltam írogatni, egyszerűbb volt a hirdetésösszesítő linket beszúrni...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Muki94
aktív tag
A Honor 2 témában, ahányszor csak felmerült a lapcsalád bármelyik oldalán, többszörös, akítv hozzászóló voltam. Páran ismerik is a sztorimat, mert ugyanabba a hibába estünk.
Már kifejtettem a tetszésemet és aggályaimat a készülék iránt, abszolút best buy lenne számomra bármi után.
Valóban igazad van, nem kellett volna reklámoznom. Csupán a jó szándék vezérelt. -
kovee01
tag
Már rendelem is
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Wa2x_
veterán
-
szab.tam
nagyúr
ilyenért, (azaz gyengébbért, mert csak válaszoltam valakinek), én rögtön ban-t kaptam...
(szerkesztési idő lejárta miatt törölni már nem tudod, úgyhogy reménykedj, hogy nem nyom fel senki....)
(#5) J.J. András
téged is látni néha?
légy üdvözölve!
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Muki94
aktív tag
-
Rhino666
addikt
Európai forgalmazás mellett lenne az ára 100k is vagy alfölött, annyiért meg már ott a HOX.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon jó kis telefon, a teszt is jó. Köszi.
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
szab.tam
nagyúr
köszönjük a tesztet, szimpatikus telefon.
a multimédia résznél elfért volna még néhány fénykép.
nem több asztalon fekvő cuccra gondolok.
kültéri, (házak, autók, zöld), szürkület, éjszakai.
beltéri. pl egy lakásban készült kép. ilyenek...****
(#29) DaveJr
(#30) Ádibádibocs, ezeket a hsz-okat már valahogy nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
Szia!
Pár kültéri fotót majd lőhetnél. Főleg olyat amin van mindenféle szín. Kíváncsi vagyok mit tud természetes fény mellett.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Ádibádi
tag
Srácok, itt van egy kis hangzás teszt
-
Ádibádi
tag
Nagyon szívesen (már rég óta meg akartam írni)
Látod ez jó kérdés, viszont való igaz hogy mire itt forgalomba kerülne lenne vagy 110 pénz
GIJoe :
Akkor szerencsés időben vetted, bár én sem panaszkodok
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
azta! ez a teló ennyiért brutális! nagyon tetszik, de szinte minden Huawei telefon és tablet, mert soha nem árazzák túl a készülékeket és nagyon jó ár/ érték aránnyal adják.
Nálam már 2 éve teljesít szolgálatot 2 telefonjuk és egy tablet, mondhatni hibátlan, szemben a feleségem prémiumnak mondott telefon márkájával, amit 2 szer küldtek már vissza garanciás ügyintézésre, persze 2 hét átfutási idővel.
Gratulálok hozzá, szerintem nagyon jó vétel és választás! jó lenne itthon is megvenni, de hát gondolom 2x ennyiért hoznák forgalomba"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
dave666
aktív tag
Köszi a bemutatót
Nagyon erős telefon, jó áron.
Mo. Szolgáltatóknál mièrt nem jelenik meg?Dave666
-
bteebi
veterán
Tök szimpatikus . Egész jó hardver, 2 giga RAM, tűrhető ár . Lehet, hogy ezzel tényleg megvan a következő telefonom. Bár ezt már elég sok telefonra elmondtam .
#11: Annyira nem nehéz megkarcolni a Gorilla Glasst se. Nem kell hozzá semmi extra. Bár mindig zsebben hordtam, de nagyon vigyáztam a telefonomra, soha semmit nem tettem mellé (direkt), és a kijelző tisztításakor is csak nagyon finom anyagot használtam, ami tutira nem karcol (tehát papírzsepit se), és mégis van rajta 1 vagy 2 apró karc. Nagyon nehéz ugyan észrevenni, de attól még ott vannak.
#17: Az az Ice Pad meg mi a franc?
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
GIJoe
addikt
Jelentem December óta vagyok boldog tulaja álomszerű, 0 probléma vele!
Van hogy 5 napot simán bír, de 6 a rekord! -
blade zte
őstag
De én a bladet középiskolában használtam eddig(elötte meg keveset általánosban), mégsem lett baja. Azért szerintem nem épp a leg-telefonkímélöbb korszak.
Mindegy, a dragontail a legjobb. Vicces volt, amikor az egyik videóban megpróbáltak párat odavágni a szék lábával eredménytelenül.Oppo find 7 astro black
-
Ádibádi
tag
válasz Winchester95 #7 üzenetére
Nem tudok beszámolni sem pixel, sem hangszóró hibáról
Privi...
-
Winchester95
őstag
Ez mennyibe jött ki mindennel együtt?
Szokásos kínai telefon hibái?Pixelhiba, hangszóróhiba stb...? -
Ádibádi
tag
válasz J.J. András #5 üzenetére
Szia!
Igen, bocsánat el lett írva
A pontos méret: 134x67.5x10.5mm
-
blade zte
őstag
Én a xiaomi m2 mellett egészen addig fontolgattam(mert ugye xiaomi m2 nem volt kapható minden üzletben), amíg azt írták, hogy s4-es a procija(de még mindig nem vettem újat). Így is böven jobb bármelyik "prémium" gyártó telefonjánál, szerintem a huawei egyetlen készüléke, ami még mutat valami kínai behatást az árával. Vicces, hogy anno a honorral indult be ez a hihetetlen drágulás, most meg fordítva.
Meg tudnád mondani, hol rendelted, és hogy volt-e áfa,vám stb.? És az a 80ezer forint ezekkel értendö-e?
Oppo find 7 astro black
-
Jó bemutató, jó telefon!
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest