- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
truba
tag
válasz
Cunaja #15235 üzenetére
Valószínűleg rájöttem mi volt a hiba. Kingston sd kártya volt benne, és ezt valamiért nem volt jó. (kártya egyébként hibátlan, adattároláskor nincs gond) De utolsó próbaként kicseréltem egy SONY-ra és ezt követően helyi frissítésből elsőre sikerült az update-t. Előbb b839-re majd ezután b852-re.
Tapasztalatok:
- Vodafonos P7-en b852 frissítésekor nincs fail, nincs akadás, van cust. Teljes értékű a rendszer, bekapcsoláskor eltűnt a vodafone logó.Cunaja: köszönöm szépen
-
truba
tag
Szevasztok;
Jó régen jelentkeztem, de most ismételten kellene egy kis segítség a guruktól:
Vodafonos P7 telefonon jelenleg teljes értékű B609 van. (van vendor is meg cust is) A telefon hibátlanul működik már több mint egy fél éve.
A gond viszont a következő: szerettem volna frissíteni B839-re de akárhogyan próbálom (helyi menüből vagy 3 gombossal) a frissítés közben hol előbb, hol utóbb hibaüzenettel leáll. Ugyan ez van B853-nál is.
Próbáltam már másik sd kártyával is. Helyzet ugyan az. Arra gondoltam, hogy helyi menüből, telefon memóból próbálok meg frissíteni csak nem tudom érdemes-e kínlódni vele, vagy hagyjam az egészet a fenébe.
Ebben kellene segítség.Vagy esetleg valakinek van más ötlete ami segíthet, szívesen venném.
Előre is köszi.
-
truba
tag
Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet kikapcsolni, hogy a gyári zenelejátszó indítása után néhány másodperccel, a Google hangalapú keresés ne induljon el automatikusan. Jelen program beállításainál nem találtam ilyet opciót.
-
truba
tag
válasz
#86973952 #5761 üzenetére
Kipróbáltam minden funkciót, rendben működik minden. (nem tartom valószínűnek, hogy a magyar Vodánál nyár vége- ősz elejénél előbb lenne 3.0ás Emui, kvázi minden frissítést legutoljára tesznek közzé. Azt sem tartom lehetetlennek, hogy Lollipoppal együtt jön)
(Párom 520-as Nokiájánál is legutolsóként jött a 8.1-es frissítés,szóval nem egy kapkodós szolgáltató )
-
truba
tag
Szevasztok,
Vodás P7-re (b133-ra) megpróbáltam, feltenni a 3.0-ás Emuit (b609-et), de hibaüzenettel elszállt. ( telepítés kb. 10 percig tartott, végén update fail hibaüzenet, robot a hátán fekszik mellkasán piros háromszög benne felkiáltó jel )
Telefont ekkor kikapcsoltam, majd be, és itt jött a döbbenet, telefon életre kell, rajta a 3.0-ás Emuival. (kb. két órát nyúztam, úgy tűnik minden funkció rendben működik)
Jól gondolom, hogy mázlim volt? vagy már más is belefutott ilyesmibe? (ilyen problémáról itt eddig nem olvastam.)
Más: az új Emui felülete egyenlőre nagyon furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest