- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almuci
csendes tag
Sziasztok!
A telónak milyen a jack csatlakozó érintkezőinek sorrendje? Van egy mikrofonos és egy nem mikrofonos fülhallgatóm és anno a ZTE Grand X Pro-n mindkettő jó volt, de a P7-nél a mikrofon nélkülinél csak a jobb oldal szól, a mikrofonosnál pedig mindkettő szól, de csak úgy, ha épphogy majdnem bedugom a csatlakozóba, egy nagyon pici helyet hagyni kell.
-
Almuci
csendes tag
válasz
Cunaja #17877 üzenetére
Felraktam a B852-t, de sajnos így sem működik. Annyi furcsaság van, hogy a telefonon csak a 4G-s telekomos hálózatot látom. Egy másik telefonon pedig csak a 2G-s és 3G-s hálózatokat látom. Tehát a régi telefonon nem tudom kipróbálni a 4G-s hálózatot (mivel nem 4G képes) és az új telefonon (Huawei P7) pedig a régi hálózatokat nem tudom használni. Arra gondolok még, esetleg a SIM kártya nem kompatibilis a 4G hálózattal, mert olvastam a Telekom oldalán, hogy ha nincs 4G képes SIM kártyád, akkor lehet igényelni. De az még nyitott kérdés, hogy a 4G alatti hálózatokat miért nem látom. Arra rákérdeztem, hogy nincs-e tiltva maga a készülék, a telekom kikereste a rendszerből és mondta, hogy nincs tiltva az IMEI alapján.
-
Almuci
csendes tag
válasz
zeon.hu #17874 üzenetére
Akkor van esély arra, hogy működni fog? És először vissza kell állni valamire vagy egyből telepíthetek rá 852-t? Ugye a leírásban az áll a 852 feltételnél, hogy P7-L10C900BXXX, de később már arról van szó, hogy 4.4-re kell visszaállni telepített 853 esetén. Nekem igazából az a lényeg, hogy ne legyenek fent extra alkalmazások (én majd letöltök valamit, ha kell) és, hogy minél több idő teljen el két töltés között. Nem akarom naponta tölteni. Természetesen nem nyomkodom órákig, néha telefonálok, naponta 1-2 perc internet és körülbelül ennyi.
-
Almuci
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P7-es nálam. A telefonáláson kívül minden működik rajta. SIM kártyát felismeri, PIN kódot kér, hálózatokat látja, de mikor próbálnék csatlakozni a megfelelő hálózathoz (telekom), azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni. Van tippetek, hogy szoftveres vagy hardveres hiba lehet-e? Itt vannak az adatok:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest