Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz laverdadb #1080 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, akkor kiderül számodra, hogy G2 és P7 együtt futott nálam. Más LG -t is használtam. Optimlaizáció terén mi a problémád mondjuk a P7 -vel? Majd ha megküldöd jópár programmal, esetleg használsz szövegszerkesztőt, mail -t, meg mellette GPS -t is nettel együtt, akkor rájösz, hogy mennyire optimalizált.
Nálam nagyon aktívan futnak a telefonok és nem mindegy, hogy milyen a használhatósága. Ilyen gondok lennének a P7 -vel már rég nem lenne meg, mert nem vagyok egy türelmes típus. Sőt... Egy nap alatt szinte minden telefon lefut 0 % -ra, vagy közeli állapotra.
Mondom ezt úgy, hogy néhány évvel ezelőttig nagy LG és Samsung fan voltam. 90 -es évek elején/közepén még talán Motorola, illetve Ericsson volt a favorit.
P7 -en nálam egy deka akadás nincs, pedig az első frissítéssel futok még (B121). Azóta már került ki jobb javítás is B126, de akár a B133 -ról is beszélhetünk. Az első szériában még voltak gondok, de leginkább a frissítés előtt. P7 -en már javítottak nagyon sok bosszantó gyermekbetegséget.
Akksi terén is addig voltak gondok a P7 -nél, amíg be nem állt az akksi nála. Első időkben eszement módon evett, akkor gondolkoztam azon is, hogy talán nem igazán volt jó választás. Ahogy haladt előre az idő, üzemidő tekintetében szépen utolérte a G2 -t.
Talán annyi még ráírható a G2 -re, hogy emulátoros környezetben futtatott játékoknál jobb az fps és nem ingadozik úgy, mint P7 -nél.
HTC vitathatatlan, kiválóan optimalizál. Androidnál szerintem nem mindegy, hogy milyen készüléken használod.
[ Szerkesztve ]
-
husziahazban
csendes tag
-
Deeday
senior tag
válasz laverdadb #2450 üzenetére
Nem teljesen értek egyet. Volt szerencsém G2 és Gakaxy S 4 el is hasonlítani és azt mondom a Huawei procija és a Ram-ja és a 2szinkronizálása odaver a G2-nek is meg az S4nek is... Szerintem kicsit alá becsülöd ezt a Hilsilycon dolgot úgy hogy nem is tesztelted le valójában mit is tud ezzel a Gelcooking technológiával. Nem vita kötekedés csak véleményem volt Bocsi.
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
törölt tag
válasz laverdadb #3158 üzenetére
Nincs ilyen hiba. Nyomjon egy biztonsági mentést, aztán recovery -ből egy wipe és jónak kell lennie. HA csak nem hardveres a gond. Bár ez nem jellemző, de bármi előfordulhat.
Egyébként hogy lehet lassú a wifi? Azt értem, hogy valami nehezen csatlakozik, vagy ledobál, esetleg gyenge a vétel, de azt hogy lassú nem értem. Lassú vele netezni? Én szinte mindig wifi -n (hordozható) használom, semmi gond nincs nálam, pörög rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz laverdadb #3160 üzenetére
Hogy frissítettetek? Lehet csak szoftveres a gond.
Huawei oldaláról le lehet szedni a B133 general verziót. Az nagyobb fájl, mint ami OTA -n jön. Utóbbi azt hiszem 300-500 mega, general verzió meg 1,2 giga. Lehet csak összeakadt valami. Recovery -ből vagy 3 gombossal érdemes feltenni, wipe nem árt.
Telefonon csináljátok a backup -ot, akkor minden apró részletet vissza tudtok menteni, szóval nem lesz semmi dolgotok a visszaállítás után, mert még a mappa elrendezést is menti a képernyőkön, ha mindent kipipáltok.
Szerk.: Persze SD -re menjen a mentés, mert ugye belsőt elvileg pucolni fogjátok.
[ Szerkesztve ]
-
-
GSPLR
senior tag
-
törölt tag
válasz laverdadb #3954 üzenetére
EMUI 3 nem launcher, hanem UI. Ezt FW formájában tudod feltenni a telefonra, aminek (ahogy írták) előfeltétele a B133. Béta verzió és nem önálló "szoftver", csak durván 600 mega. Pl. Vodafone FW -ről áttérni másik FW sorra nem ajánlott, és csak saját felelősségre.
XDA -n amúgy fent van a letöltője, van saját témája a P7 -nek. Telepítés módja pedig az összefoglalóban is le van írva.
sanyee75:
Maximum 1-2 hét alatt áll be a fogyasztása optimálisra, de ez benne van az összefoglalóban. Felhasználás és töltés függő.Pl. az elején érdemes végigmenni egy teljes töltési perióduson. Ezt egyébként havonta egyszer érdemes megtenni ezeknél az akksiknál is, hogy a cellák között az esetleges feszültségek kiegyenlítődjenek.Pl. hibás diagnosztika elkerülése miatt. A különböző biztonsági megoldások révén túlmeríteni és túltölteni nem lehet. Az akkumulátor élettartama és kijelzési hitelessége miatt fontos. Meg az elején, a töltésszabályzó miatt.
pixelmester.:
Nem ba...tak el semmit. Ez 100x le lett már írva, hogy a tesztben még B116 FW volt, ami mondhatni tré. Amikor forgalomba került a készülék, akkor már ilyen hibák nem voltak (és nincs is, megbízható helyen vásárolt készüléknél). Tehát amikor júniusban forgalomba került a telefon, akkor már B121 volt rajta, vagy egyből ajánlotta a frissítést.A gyári böngésző pedig használhatatlan, de ez nagyon sokszor le lett írva.
Az is egy érdekes dolog, hogy nem tölt neked normálisan a telefon. Én bármilyen navit használok, mobilnettel vagy wifivel, nem esik a % kocsiban töltve. Sima töltőfejet használok, nem 2,1 amperosat.
Először (mivel sufni GSM -ből lett vásárolva a telefonod) jó lenne tudni, hogy milyen FW van rajta, csináltál -e már wipe -ot, frissítettél -e...stb.
HA belépsz a szervízmenübe (*#*#2846579#*#* kód beírva a tárcsázóba), akkor a ProjektMenü, Network setting, Operator and country info alatt mit ír?
Érdekes az, hogy szolgáltatótól, vagy nagy boltoktól vásárolt készülékeknél semmi ilyen probléma nincs. Kis GSM boltoknál pedig nem ritkán EU más országából behozott készülékeket adnak el újként. Ezért lenne jó valamit tudni az előéletéről, de információ hiányában a szoftverben kell kutakodni, körülnézni.
jegenye77:
4G lesz a hibás érte, állítani kell a hozzáférését a beállításokban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest