Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz Deeday #5613 üzenetére

Nem megszokás kérdése. Sokan szeretjük az új dolgokat, nem véletlen van újfajta telefonunk.

Konkrétan a kezem hoszzánál már nem tudom elolvasni sem a beállítások, se a értesítési ikonokat.
    Lényegében ücsörögva a fotelban tök jó (Mert vissza raktam kipróbálásra, de megint leszedtem), de munka közben használhatatlan a telefon.
    Persze, nyomkodásra, játéknak, film nézésre alkalmas. De pl vezetés vagy meló, közben rohangálás, fél szemmel nézve nyomkodás, miközben másra kell figyelni, na erre alkalmatlan, a halovány, és hajszálvékony feliratok miatt.
    Ennek ellenére, sok minden orvosolható témákkal, és belematatással. Csak ahhoz meg idő kell.

Gondoltam, rábeszélem asszonyt, hogy az övére tegyük fel, és akkor én tudom az enyémet normálisan használni, az övén meg dolgozok egy kultúrált felhasználóbarát, felnőttes témán, de hát az enyémet látva élböl közölte, nem.
    Holott neki ma 11 napja van meg a telefon, jóformán meg se szokta, sok mindent nem is tapasztalt ki rajta, de már nem tetszik neki az új amit az enyémen kipróbált. Pedig neki pont jó lenne, hogy nem ezt szokja meg, hanem az újat.

Igen, bosszant, mert szívesen feltenném, annál is inkább mert a memória kezelése, telefonkezelő, stb hatásosabb, nem kell külső clean master feltétlen, vagy task menager. Témákkal át lehetne dolgozni a fekete fehér részeket, lásd beállítások, értesítési felület.
    De pont azt vesztem el vele, hogy szemüveg nélkül tudom használni a telefont a negy kijelző miatt. Amiért ezt a méretet választottam.

És valójában "k..csúnyaszó" bosszant a dolog.

És hiába növelem a betüméretet jóra, a rendszerhez fűződő programok szétesnek tőle.
    pl ha, mint én kiteszek egy-egy kontaktot a képernyőre, és rányomok, összefolynak a telefonszámok.

törölt tag

válasz Deeday #5613 üzenetére

Jó telefon a 620s, én használtam néhány hétig. Apám birtokolja már. Közel 60 évesen megbírkózik vele, és egyszerűbben, mint más UI -val. Azon még mondjuk 2.3 -van, de hamarosan lesz 3.0.

Új hozzászólás Aktív témák