- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Nem megszokás kérdése. Sokan szeretjük az új dolgokat, nem véletlen van újfajta telefonunk.
Konkrétan a kezem hoszzánál már nem tudom elolvasni sem a beállítások, se a értesítési ikonokat.
Lényegében ücsörögva a fotelban tök jó (Mert vissza raktam kipróbálásra, de megint leszedtem), de munka közben használhatatlan a telefon.
Persze, nyomkodásra, játéknak, film nézésre alkalmas. De pl vezetés vagy meló, közben rohangálás, fél szemmel nézve nyomkodás, miközben másra kell figyelni, na erre alkalmatlan, a halovány, és hajszálvékony feliratok miatt.
Ennek ellenére, sok minden orvosolható témákkal, és belematatással. Csak ahhoz meg idő kell.Gondoltam, rábeszélem asszonyt, hogy az övére tegyük fel, és akkor én tudom az enyémet normálisan használni, az övén meg dolgozok egy kultúrált felhasználóbarát, felnőttes témán, de hát az enyémet látva élböl közölte, nem.
Holott neki ma 11 napja van meg a telefon, jóformán meg se szokta, sok mindent nem is tapasztalt ki rajta, de már nem tetszik neki az új amit az enyémen kipróbált. Pedig neki pont jó lenne, hogy nem ezt szokja meg, hanem az újat.Igen, bosszant, mert szívesen feltenném, annál is inkább mert a memória kezelése, telefonkezelő, stb hatásosabb, nem kell külső clean master feltétlen, vagy task menager. Témákkal át lehetne dolgozni a fekete fehér részeket, lásd beállítások, értesítési felület.
De pont azt vesztem el vele, hogy szemüveg nélkül tudom használni a telefont a negy kijelző miatt. Amiért ezt a méretet választottam.És valójában "k..csúnyaszó" bosszant a dolog.
És hiába növelem a betüméretet jóra, a rendszerhez fűződő programok szétesnek tőle.
pl ha, mint én kiteszek egy-egy kontaktot a képernyőre, és rányomok, összefolynak a telefonszámok.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest