- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #435 üzenetére
NFTS-t kezelnie kell, de mivel láttam már csodát, így kipróbáltam pár alappal. NFTS, FAT, FAT32, oké mindegyik, bár nekem nincs 64 gigás kártyám. Nem tudom van-e esetleg mentsége erre, de elvileg kezelnie kellene. Én mondjuk ilyen esetben megtettem volna azt, amit előzőleg javasoltam, hogy a Huawei -t felhívom telefonon, hogy mit mondanak az SD támogatásra.
Sajnos elég jellemző az, hogy téves, pontatlan adatokat közölnek telefonokról, ahogy ezt írtam is. Jellemzően SD kezelés és a belső memóriát illetően, de láttam már másban is érdekességeket. Ettől függetlenül szerintem holnap futhatsz egy kört velük telefonon, hogy mit mondanak erre, esetleg a TeleMax -os központi szervízzel:
Huawei Hungary - elérhetőség
TeleMax - elérhetőségTeleMax -nál már tuti nincsenek ilyenkor, de szerintem Huawei- nél sem, ezért írtam, hogy inkább holnap hívd fel őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest