- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
bubus66 #4075 üzenetére
de nekem most is 2.3 van.
oké, tök jó, hogy ti kívülről fújjátok az androidot, deképzeljétek, vannak sima parasztok, az átlagfelhasználók, mint pl én. nem vagyok programozó...
és oké, hogy tök türelmesen, szájbarágósan leírtatok mindent... csak a lényeget nem, hogy ez az egész mire jó. egy 2 napos telefont miért kéne újrarakni? elég durva lenne, ha egy oprendszer 2 nap alatt összeomlana. egyébként 3-4 havonta szoktam csinálni (előző androidos telefonomnál) gyári viszaállítást, hogy zökkenőmentesen működjön.
szóval tök jó, hogy most is megcsináltam, de ugyanúgy nem történt semmi.egyébként most mindenféle programozást meg verziószámokat félretéve írtam három tök alapvető problémát, amire nem kaptam választ...
- zenelejátszó nem ismeri fel az ékezeteket... (kínai karaktere)
- zenelejátszóban nem ismeri fel ID3 alapjána számok sorrendjét
- -fb messenger visszamenőleg is magától elkezdi letölteni a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest