- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #3566 üzenetére
Szerintem más a hiba, meg más ami direkt így van.
Pl. az, hogy legördítéskor az értesítések jelennek meg. HA meg nincs értesítés, akkor meg vezérlő ikonok. Ez pl. MIUI v5 óta így működik, ami igen nagy hatással van az EMUI -ra. Ezt leírhatja nekik akár mindenki innen a fórumból, de biztos nem fogják megváltoztatni.
Ráadásul alapjaiban nem fogják megváltoztatni az UI -t, nem lesznek ilyen eltérések a már kész formátumtól/stílustól, ami hónapok óta működik. Más készüléken, vagy akár a china verziós P7 -es FW -hez képest.
Az EMUI 3 már jópár készüléken létezik régiótól függően Mate 7, Honor 6, G7...stb. Biztos nem fognak a rendszerre jellemző stílusjegyeket megváltoztatni csak a P7 -re.
Én ilyet biztos nem fogok elküldeni.
Én értettem félre valamit, akkor elnézést, de több olyan hozzászólás van itt több embertől is, ami nehezen értelmezhető a vesszők vagy a mondatokat elválasztó írásjelek nélkül.
Tehát ha valaki szeretné intézni a visszajelzést, akkor tegye meg, ebből a részéből én kiszálltam. Nem haragszom senkire, mielőtt valaki félreértené, de mindenkinek adott a lehetőség arra, hogy egy hozzászóláson belül leírja a problémáját/problémáit. Én nem fogom ezt más helyett megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged