- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3546 üzenetére
"hmm az hogy lehet hogy nekem az ota-t se engedi leszedni play storeból ?"
Hogy a mi? Én itt elvesztettem a fonalat.
OTA azt jelenti, hogy a készülék a saját frissítő programján keresztül kapja a frissítést. Ezen a módon általában nem teljes ROM -ot szoktak kapni a készülékek, hanem csak egy részleges változatot. Tehát mindig van valamilyen előfeltétele annak, hogy ezt megkapd, illetve használni tudd. Más eset az, amikor az OS -t cserélik ki a telefonon. Pl. kap egy Lollipop -ot. Bár ez a frissítés sem terjed ki mindenre. Gondolom OS frissítésnél kap ez a készülék majd egy "előkészítő" FW -t, ami kompatibilissé teszi az EMUI 3 -t, hogy ne csak 4.4 -en legyen képes működni, aztán az 5.0 -t.
A Play az egy külön téma az EMU -tól, onnan ezt a frissítést nem tudod leszedni. (csak mert erre válaszoltál)
Az megint egy más kérdés, hogy Play -ből tudsz -e letölteni. Nem enged onnan semmit?
Ilyen esetben egyébként érdemes letörölni a Play áruház frissísét (alkalmazások kezelésében), amit egy újraindítás és nethez kapcsolódás után újra fog telepíteni.
treck1985:
Szívesen, de én még mindig OTA -n keresztül javaslom elsősorban.
Működési problémák elvileg nem lehetnek, de volt már akinek nem ment fel rendesen, vagy gondok léptek fel. Több külföldi fórumon is. Tehát amíg lehet jelentkezni, én elsősorban azt a módot választanám, főleg béta FW -nél.
Tex:
Az EMUI 3 előfeltétele a B133 FW megléte. Minden ettől eltérő próbálkozás problémákat okozhat a készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged