Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Zotya21 #3546 üzenetére

"hmm az hogy lehet hogy nekem az ota-t se engedi leszedni play storeból ?"

Hogy a mi? Én itt elvesztettem a fonalat. :D

OTA azt jelenti, hogy a készülék a saját frissítő programján keresztül kapja a frissítést. Ezen a módon általában nem teljes ROM -ot szoktak kapni a készülékek, hanem csak egy részleges változatot. Tehát mindig van valamilyen előfeltétele annak, hogy ezt megkapd, illetve használni tudd. Más eset az, amikor az OS -t cserélik ki a telefonon. Pl. kap egy Lollipop -ot. Bár ez a frissítés sem terjed ki mindenre. Gondolom OS frissítésnél kap ez a készülék majd egy "előkészítő" FW -t, ami kompatibilissé teszi az EMUI 3 -t, hogy ne csak 4.4 -en legyen képes működni, aztán az 5.0 -t.

A Play az egy külön téma az EMU -tól, onnan ezt a frissítést nem tudod leszedni. (csak mert erre válaszoltál)

Az megint egy más kérdés, hogy Play -ből tudsz -e letölteni. Nem enged onnan semmit?

Ilyen esetben egyébként érdemes letörölni a Play áruház frissísét (alkalmazások kezelésében), amit egy újraindítás és nethez kapcsolódás után újra fog telepíteni.

treck1985:

Szívesen, de én még mindig OTA -n keresztül javaslom elsősorban.

Működési problémák elvileg nem lehetnek, de volt már akinek nem ment fel rendesen, vagy gondok léptek fel. Több külföldi fórumon is. Tehát amíg lehet jelentkezni, én elsősorban azt a módot választanám, főleg béta FW -nél.

Tex:

Az EMUI 3 előfeltétele a B133 FW megléte. Minden ettől eltérő próbálkozás problémákat okozhat a készüléken.

• Zotya21

senior tag

válasz Zotya21 #3546 üzenetére

Igen megtaláltam a linket is hozzá felraktam erre unsupported rom/kernel plusz feature xml hiányzik az ota hoz
    Ez is érdekes valamiért itt ez is szar pedig b133 van fent

Új hozzászólás Aktív témák