Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz pusihusi #14393 üzenetére

Senki nem gúnyolódik, csak hanyat vágottam a székkel mikor olvastam, hogy nem tudod a windows mappa hol van.
    A win 10 azért nincs benne, mert akkor még nem volt.
    Most ünnepélyesen kijelentem, holnap reggel leszek gépnél és beírom neked az összefoglalóba.
    Amit letöltöttél, másold a C:\adb mappába, ha nincs ilyen, akkor csinálj egy mappát a C-meghajtóra. Jobb klikk új mappa. Neve legyen adb. Ami a letöltésben szerepel windows mappába.zip, azt csomagold ki és másold a C:\Windows mappába. A TWRP recovery fájl is a C:\adb mappában legyen. Indítsd újra a gépet. Ha kész az összefoglalóban ott van, hogyan tudsz csatlakozni. A Hiusite programot, amit a Huawei oldalról tudsz letölteni telepítsd a gépre. Ez teszi fel neked az eszközkezelőbe a windowsra a drivereket. Ezután a fejlesztő mód kell a telefonon, ez is és az usb-hibakeresés is szerepel a leírásban.
    Ha minden kész, pc -telefon összedug és amikor beírod az adb devices parancsot a telefonodon engedélyezd az RSA ujlenyomatát a PC-nek.
    Majd cserélheted a recoveryt. Leírás szerint.
    Ha még mindig nem világos, írj nyugodtan.
    Lépésről - lépésre csinálj mindent és nem lesz gond. :)
    Nekem, Xp, Win7,Win8.1 és Win10 is van. Mindegyiken sikerült.

• coyote55

őstag

válasz pusihusi #14393 üzenetére

Már ne is haragudj, de csak a jólneveltségem tiltotta meg, hogy válaszoljak az egymillió $-os kérdésedre...
    Az, hogy valaki ROM-ot, recoveryt akar telepíteni, de nem tudja, hogy hol van a Windows mappa, szinte hihetetlen bátorságra vall. Mint a viccbeli cigány lova, amelyik nem vak volt, hanem bátor, hogy nekiment a falnak... :K
    Nem tudom, mi olyan nehéz az összefoglalóban leírtak szolgai másolása. Ha ott az szerepel, hogy xyz fájlt letöltünk, és a megadott helyre másoljuk, akkor azt kell csinálni. Kérdezgetni ráérsz később is, hogy mit, miért, hogyan, de az első az, hogy az utasítást végrehajtod. A leírt dolgok tesztelve vannak, működnek, nem neked kell kitalálnod, hogy mit is csinálj.
    Ez olyan nehéz?

Új hozzászólás Aktív témák