- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Őszintén megmondom nem próbáltam még. Elvileg tudnia kellene, tehát ezen én is csodálkozom. Megpróbálhatod azt, hogy futsz egy kört a Huawei -vel (nem a szervízzel, a központtal), hogy adjanak erről információt.
KKrisz751:
Nekem 20 db mappa van, azon kívül van néhány kipakolt ikon, amit rendszeresen, illetve rendszeresebben használok a widget -ek mellett, számszerint 28 db és az alsó sor + 5 db. Én pikk pakk megtalálok mindent.Bár én szeretek rendszerezni, nálam gépen is le vannak mappásítva a dolgok, külön. Volt hogy 9 ablakot használtam, első idegenkedésemkor, de aztán leszűkült 5 -re, majd 4 -re. Használat során úgyis kiderül. Egyébként nekem a "Home" képernyőm a mappák, szerintem így praktikus.
Én mondjuk Buzz -t használok a többi telefonon, szerintem az a legjobb (bár lehet nem mindenkinek), a személyreszabás nála gyakorlatilag határtalan. Ami onnan hiányzik nálam az EMUI -ba, az az ikonok méretezése és a sorok/oszlopok számának változtatása. Meg egyéb kisebb funkció.
Ettől függetlenül én nagyon meg vagyok vele elégedve. A többi telefonra majd megy az EMUI, csak várom a Kitkat -ot. Majd decemberben meg futom a köröket az új Ubuntu -val, kipróbálom mellé addigra az EMUI 3 -at, aztán elválik mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest