- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
válasz
#86973952 #1359 üzenetére
Köszi.
Sajnos úgy néz ki, hogy a set_immutable.list törlését a Rootgenius után is le kell futtatni, mert bár azt mutatta a rootchecker, hogy sikerült a dolog, de az adaway nem tudta írni a hosts fájlt.Amit a lenti hozzászóláshoz még hozzátennék, hogy ha csak simán rákeresek a google play-en a "Terminal Emulator" akkor bejön egy progri, ami látszólag jó, csak nem ismeri az "su" parancsot, így az ugrott.
Szintén nem jó a Shell terminal emulator sem, mert ott meg úgy néz ki, hogy a "mount" utasítást máshogy kell paraméterezni és nem jöttem rá hogyan.
Végül a "Terminal emulator for Android" (Jack Palevich) vált be, ez végre minden utasítást úgy ismert, mint a lenti leírás.
Ja, és minden történt egy egynapos P7-en, amit már frissítettem B133-ra.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #1359 üzenetére
Na igen erről lemaradtam, bár ugyan oda jutottam.
Egyszerűbb lett volna ez, még ha bonyolultabb is, mert az angolom nem túl jó, azok az oldalak meg csak angolul vannak.
Egyszerűbb módja a usb hibakeresés bekapcsolás után a VRoot futtatása. Egy gombnyomás és a root kész.
Majd ahogy te is írtad a immutable.list-et törölni.
Esetleg egy angol/magyar, stb SuperÍSu-ra lecserélni a Vroot által felrakott kínait.De most azért leszedem a te általad javasolt zip-eket, hogy legközelebb, azt az utat válasszam. (Talán asszony is meg tudja kapni a P7-et még idén.) Neki is nagyon tetszik. Pláne mert az én GIO-m van nála és hát nem lehet egy lapon említeni a kettőt.
Ki is mentem a leírást txt-be. Jó lenne magyarul egy helyre össze szedni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest