- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
válasz
#86973952 #1359 üzenetére
Köszi.
Sajnos úgy néz ki, hogy a set_immutable.list törlését a Rootgenius után is le kell futtatni, mert bár azt mutatta a rootchecker, hogy sikerült a dolog, de az adaway nem tudta írni a hosts fájlt.Amit a lenti hozzászóláshoz még hozzátennék, hogy ha csak simán rákeresek a google play-en a "Terminal Emulator" akkor bejön egy progri, ami látszólag jó, csak nem ismeri az "su" parancsot, így az ugrott.
Szintén nem jó a Shell terminal emulator sem, mert ott meg úgy néz ki, hogy a "mount" utasítást máshogy kell paraméterezni és nem jöttem rá hogyan.
Végül a "Terminal emulator for Android" (Jack Palevich) vált be, ez végre minden utasítást úgy ismert, mint a lenti leírás.
Ja, és minden történt egy egynapos P7-en, amit már frissítettem B133-ra.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #1359 üzenetére
Na igen erről lemaradtam, bár ugyan oda jutottam.
Egyszerűbb lett volna ez, még ha bonyolultabb is, mert az angolom nem túl jó, azok az oldalak meg csak angolul vannak.
Egyszerűbb módja a usb hibakeresés bekapcsolás után a VRoot futtatása. Egy gombnyomás és a root kész.
Majd ahogy te is írtad a immutable.list-et törölni.
Esetleg egy angol/magyar, stb SuperÍSu-ra lecserélni a Vroot által felrakott kínait.De most azért leszedem a te általad javasolt zip-eket, hogy legközelebb, azt az utat válasszam. (Talán asszony is meg tudja kapni a P7-et még idén.) Neki is nagyon tetszik. Pláne mert az én GIO-m van nála és hát nem lehet egy lapon említeni a kettőt.
Ki is mentem a leírást txt-be. Jó lenne magyarul egy helyre össze szedni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest