Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Droid alatt szerintem nagyon kevés márka állja meg a helyét. Én elég kritikus vagyok ilyen szempontból BB és iOS mellett. Ráadásul nem vagyok türelmes típus sem, tehát a laggot és a fagyásokat nem tolerálom. Persze azt sem mondom, hogy 2 év alatt nem lesz ilyen probléma, de nem mindegy, hogy eseti dologról beszélünk vagy rendszeresről.
GSPLR:
Sense 6 UI szerintem nagyon ott van. -
GSPLR
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Igen tulaj vagyok, Vodafone előfizetés mellé vettem a telefont.
A kezelőfelület volt nekem is amitől féltem, de marhára nem bántam meg, hogy ezt választottam (M7 és a P7 között vacilláltam az utolsó pillanatban is, persze a HTC Sense is iszonyat jó).
Én nem telepítettem külön böngészőt, a gyárit használom és pluszban rajta van a Chrome. Nekem teljesen megfelel a böngésző sebessége, több ablakot is szoktam használni, közben pár alkalmazás fut a háttérben plusz állandó szinkronizáció 0-24-ben, valamint védett alkalmazásként fut a háttérben állandóan a LINE és a WhatsApp (metrózás közben még bejátszik az MP3 hallgatás is). Na nekem így nem akadt még egyszer sem
Persze az igazsághoz az is hozzátatozik, hogy én például használom naponta több alkalommal a gyári tisztító alkalmazását, plusz minden héten legalább egy éjszakára kikapcsolom. A hang amit még kérdeztél...hát ritkán találkozni ennyire tiszta hanggal telefonálás közben, előző G300-am fényévekre volt ettől a készüléktől. Játékokról nem sokat tudok írni, 3 van fent a telefonon, Crime City, Clash of Clans és Bubble Witch Saga (ezek közül a Clash-nél van némi melegedés).A WiFi-t nagyon jól fogja,GPS is kiváló hálózatot nekem eddig nem dobott el egyszer sem.
A böngészésnél amúgy sokan nem veszik figyelembe milyen oldalt is akarnak látogatni (tehát a sebesség nem csak a telefonon múlik!). Elég sok oldal nincs még optimalizálva (jól) mobilra, a reszponzív design pedig eleve gyerekcipőben jár a magyar oldalaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze az igazsághoz az is hozzátatozik, hogy én például használom naponta több alkalommal a gyári tisztító alkalmazását, plusz minden héten legalább egy éjszakára kikapcsolom. A hang amit még kérdeztél...hát ritkán találkozni ennyire tiszta hanggal telefonálás közben, előző G300-am fényévekre volt ettől a készüléktől. Játékokról nem sokat tudok írni, 3 van fent a telefonon, Crime City, Clash of Clans és Bubble Witch Saga (ezek közül a Clash-nél van némi melegedés).